dimecres, d’octubre 29, 2008

ei ei ei que aquest hivern promet ;)

encara no hem entrat al novembre i ja hem vist la primera nevada de la temporada!! :D:D
si pensem en positiu, això podria ser un bon presagi, tant de bo que l'hivern sigui generós en neu!
aquest matí ha nevat fins i tot a berga, les maries i la serra de queralt estaven ben enfarinades... i al nord de la comarca, com a castellar de n'hug, la neu a quallat i de debó! mireu aquestes fotos, les he fet avui al matí. la primera és del començament de la carretera de la creueta, sortint de castellar, i la segona, ja a mig camí cap el coll.
espectaculars per ser en el mes d'octubre, oi? :)



dimarts, d’octubre 28, 2008

running in the rain



per l'amor de déu! quin temps! però... no es pot fer res de bo si només entrenem els dies de sol :) o sigui que aquests dies toca mullar-se. avui m'he quedat xopa! he corregut una horeta pel camí de pedret mentre plovia amb ganes! espero que valgui la pena, i l'u de març em trobi super bé quan corri la marató ;)
crec que va ser mohamed ali qui va dir que els dies que plou l'entrenament val per tres: un, perquè entrenes; dos, perquè psicològicament et reforça més; i tres, perquè aquell dia el teu adversari no entrena... jejeje!! però no se pas... la veritat és que no cansa tres vegades més, cansa igual, l'únic que és més dur, mola més entrenar sense pluja, oi?

dilluns, d’octubre 27, 2008

cap a girona a veure la carol :D

aquest cap de setmana passat han començat les festes de sant narcís a girona, que duren tota aquesta setmana, i s'acaben el proper diumenge... déu ni dó!!
jo no hi havia estat mai, ho tenen ben muntat! hi ha un munt de "barraques", concerts cada vespre de grups més i menys coneguts, i com no, una bona pila de gent pel carrer!
doncs com que jo tenia el cap de setmana de festa, he parofitat i me n'he anat a veure la carol, que ja feia dies que no ens veiem! vam riure molt, com sempre... oi carol? jejeje!!

divendres, d’octubre 24, 2008

aiiii quin fred fa ja, en bici...!!!

a mi m'agrada més el fred que la calor, però quan de cop i volta comença a fer fred... grrrrr!!
avui hem anat en bici amb en david i, potser em quedat massa aviat, a les 9:30, feia un fred!! hem hagut de parar a gargallà a fer un cafetó per escalfar-nos per dintre, i ens ha anat motl bé ;)
el david s'està preparant per fer una ruta de tres setmanes en bici pel marroc a final de novembre i ha de pedalar força per anar acostumant el body, segur que li anirà molt bé!
jo últimament no surto gaire en bici... amb això de la marató estic anant molt a córrer, a més, ara, amb el fred ja ve més de gust, oi? i a partir de la setmana vinent, que serà fosc a quarts de set... per córrer sempre es troba un forat, ni que sigui al vespre amb el frontal! :)

diumenge, d’octubre 19, 2008

entrenant x la marató... un 10000 a sabadell!!



avui ja he anat a fer una cursa urbana... per anar fent boca :p
per començar, hem arribat tard, sense temps ni de fer el cafè pràcticament... ui ui ui quin estrés!! el cotxe mal aparcat, tot de corre cuita... sort de l'assistència, que a part de les fotos, ens ha fet d'aparca-cotxe, jejeje! gràcies pep :)



anava un pèl acollonida... això de còrrer en cursa, a més sobre asfalt i per una ciutat gran... però m'ho he passat súper bé!
he anat amb la meva coach particular, jejejeje, l'alba! volia fer entre 55 i 60 minuts, i he fet 51 min i 25 seg... no és res de l'altre món però és un bon principi!
l'alba, com és habitual, ho ha fet molt bé! 40 minuts, i diu que ara no està fina...! sort n'hi ha! :D
per la tarda sessió de wellness... què bé!

divendres, d’octubre 17, 2008

ei... avui en btt amb dues noves promeses pel bages!! :D

una volta pels voltants de manresa - santpedor... molt maco! i en molt bona companyia :D
hem sortit amb la marta i la rosa, que fa poc que s'han iniciat en aquesta afició de la btt, i espero que els duri i duri i duri... jejeje!!
la marta ja fa setmanes que surt per aquesta zona i ja està a tope amb la bici! ens ha fet de guia, molt bé! :) ens ha dut a visitar els aiguamolls de la bòbila (que jo no sabia ni que exisiten).
la rosa fa ben poc que s'ha comprat la bici i jo em pensava que estaria més fluixeta... però l'haurieu d'haver vist com hi anava ;)



dimecres, d’octubre 15, 2008

dieta vegetariana... si o no? doncs si!!



crec que és una opció molt personal. però el cas és que els vegetarians no anem pel món intentant convèncer la resta de la població de que és molt més saludable la nostra dieta. en canvi, jo mateixa, en els 7 anys aproximadament que porto sense provar la carn, he hagut de sentir mil vegades algun omnívor intentant explicar-me que de cap manera pot ser saludable la opció de dieta que he pres.
potser per això, internament he tingut algun dubte. ara fa un parell de mesos vaig decidir mejar peix, tot i que n'he menjat ben poc, perquè no deixo de pensar que els peixos també són animals, i em fa cosa...
el cas és que he anat al metge perquè em fés una analítica... a veure què sortia. pensava que potser tindria dèficit de proteïna, i potser anèmia... doncs resulta que està tot perfecte!! el ferro força alt, i la proteïna super normal!!
estic pensant en tornar a deixar els peixitos tranquils al mar i al riu... jejeje!
en definitiva, crec que val la pena que us expliqui això perquè és un bon exemple de que es pot sobreviure la mar de bé sense menjar carn ni peix, jo faig bastanta activitat física, i no sóc gens primirada amb la dieta, de vegades menjo molt bé i d'altres menjo bastant malament, i tot i així l'analítica m'ha sortit perfecte. crec que és una opció com a mínim tant vàlida com qualsevol altra.
també vull dir que respecto molt la gent que menja cadàvers eh!! és més, crec que segurament hi ha gent a qui no sentaria bé una dieta vegetariana... cadascú ha de prendre l'opció més vàlida per ell respectant la dels demés :)

divendres, d’octubre 10, 2008

ai ai ai què patiré !!!



gent, us vull anunciar una cosa!! m'he proposat fer la marató de barcelona, l'1 de març de 2009!!
no he fet mai cap marató, ni he fet curses a peu, només una de 15 km fa anys aquí a berga... però ara m'han picat les ganes de fer una marató... i crec que serà maco fer la de barcelona, que és a casa :) i així potser tindré alguns animadors... jejeje!!
avui falten 141 dies :S ja puc començar a entrenar!! ufff!! ja us dic ara mateix que no espero pas fer cap temps, només vull acabar-la, que ja és prou per a mi!
de fet, aquest tipus de reptes a mi em motiven per entrenar... igual que, per exemple, la quebrantahuesos en bici, són reptes que no me'ls prenc de manera competitiva, evidentment, però que a mi em funcionen per motivar-me :p
us animeu també a fer-la? vinga va! :D

dimecres, d’octubre 08, 2008

setmana de nits, no dóna per gaire :s

el cap de setmana vaig fer una mica el cafre :p vam celebrar l'aniversari de l'alba i el de la mercè! felicitats a totes dues!!
i aquesta setmana, treballant de nits i amb l'arribada de la tardor... no tinc gaire temps ni energia per fer tanta activitat com jo voldria. però no em puc queixar! encara vaig fent cosetes :)
dilluns vaig anar a volar al migdia i a córrer amb l'ivan i en gel una mica per la tarda. dimarts em vaig llevar a les 5!!! i vaig anar a córrer amb en gel una estoneta. igual que avui, amb la tonteria el gel també es posarà en forma! :) i és que quan vaig en bici no me l'emporto, però a córrer si!! i a ell li agrada. ara ja deu saber que falta poc perque arribi l'hivern i, això pla que li agrada!! anar a la neu... jo també en tinc ganes ja! jejeje!

dimecres, d’octubre 01, 2008

què n'és de maco el pedraforca!!

ara ja feia dies que no pujava el pedraforca... i la veritat és que m'encanta! però he de dir que aquest cop no he pas pujat per iniciativa meva :) un grup de companys de feina hi hem anat encomanats pel nostre cap (és una història que ara no ve al cas). la qüestió és que hem fet un grupet de sis i aquest matí hem pujat caminant aquesta muntanya tant emblemàtica de la nostra terra.
ens ha fet molt bon temps, ni fred ni calor! hem parat al coll del verdet a fer l'entrepà i hem fet cim tots plegats.
la baixada per la tartera ha anat força bé, tot i que a mi no em mola gaire... i patia pel genoll i el canell, però al final he disfrutat i tot! :p