dilluns, de febrer 23, 2009

cap de setmana de relax a l'estartit :)

ja fa dies que estava planejat: cap de setmana tranquil·let a l'estartit amb en german... no mirar el relotge, menjar quan tinguem gana, dormir tant com puguem, córrer una mica quan vingui de gust, sortir a fer el got al vespre...
doncs bé, el cap de setmana va começar divendres al matí, per fer-ho bé ;) i vam ser allà fins diumenge al migdia. el temps ens va acompanyar, tot i que l'aire era fresquet, però al més de febrer ja se sap!
a l'estartit hi ha un bar on cada vespre hi ha música en directe (rock and roll, per descomptat). és la sala mariscal, on, per cert, els fraizer ja han tocat algun cop i aquest any repetiran el dia 3 de juliol, aneu-vos-ho apuntant a l'agendaaaaaaaa!! jejejeje!! el cas és que hi vam acabar totes dues nits que vam ser allà, dissabte sessió de heavy metal, ai ai ai quin mal de cap! jajajaja!! ens ho vam passar molt bé! el culpable de tot això... en llorens, l'amo de la sala mariscal, vaja personatge! un 10! mireu-lo a les fotos, és el boig de la barba :)
és clar que potser aquesta no és la idea que tenim quan parlem d'un cap de setmana de tranquil·litat... :D







divendres, de febrer 20, 2009

soparet x akí, soparet x allà...

si no aprofito les setmanes de festa per fer-ho... no ho faria mai! llavors, és clar, em trobo per exemple un dimecres (no podria ser més entre-setmana) al vespre anant cap a barna per sopar amb el meu germà, tete pels amics ;) és el noi tant wapo de la foto.
o ahir, dijous llarder, que vam tenir soparet de truita a casa meva, bé truita i... vi! no seria el mateix sense el vi negre, jejeje!
però el cas és que la setmana de festa passa volant! avui ja és divendres, ja som al cap de setmana i no me n'he ni adonat, hauré d'aprofitar-lo, aquest cap de setmana, que el vinent... ai ai ai la marató :s

dimecres, de febrer 18, 2009

ai ai que se m'obren les mans!! pilla'm nano!! :)

jejeje!! quan fa temps que no escales i hi vols tornar perilla de frustrar-te, com pot ser qua amb aquest canto no en tignui prou?? però si és d'aquells de quedar-s'hi a viure!! bé, s'ha de tenir paciència, i saber que de mica en mica es va tornant a agafar la forma... això espero! :p
avui ja m'hi he posat de primera, en una via molt fàcil eh, no us penseu ;) he anat amb en león que ja estava cansat d'ahir pq va escalar de debò, i li ha anat bé de venir amb la floreta a fer vies fàcils.
si si si, després hem anat a córrer una mica, no me n'oblido no ;)




dimarts, de febrer 17, 2009

quina rasca a dalt a la tossa... per l'amor de déu!!

ja era hora que fés una tossa des del pla, aquest any encara no l'havia fet cap dia... només des de coma oriola! la veritat és que avui, amb aquest sol que feia m'han vingut ganes de tornar-hi aviat... potser aquesta setmana i tot.
amb aquest fred i jo sense guants... brrr!!! sort que l'anna en duia de sobres i me n'ha deixat un parell, moltes gràcies anna! i ella s'havia oblidat les ulleres de sol, sort que al parquing ens hem trobat amb en john lennon i n'hi ha deixat unes, jajajaja!
a més, avui ha estat molt bé perquè hem anat amb l'anna i allà haviem quedat amb la raquel, que feia molts dies que no ens veiem i ja en teniem ganes. haviem de posar-nos al dia de com ens va tot, explicar-nos aventures i desventures, i fer algun pla per fer alguna coseta juntes aviat.
a dalt, però, feia un vent que feia caure les teules... sort que allà no hi ha cases, jajajaja!! feia mal la cara de tant fred que era :s

dilluns, de febrer 09, 2009

allez allez!! avui 2 h 30 min corrent !!



ja només falten tres setmanetes per la marató, i, tenint en compte que l'última setmana ja és de descàrrega... bfff! és aquí mateix i tinc la sensació de tenir el més calent a l'aigüera :s
avui tenia molt clar que ja no podia esperar més a fer el test, la tirada més llarga abans del dia d. i he fet 2 horetes 30 minuts, crec que em deuen haver sortit uns 28 kilòmetres, encara que no n'estic segura, però tant se val! més o menys...
he anat a cal rosal i he fet gairebé tot per camí, en león ha vingut per acompanyar-me durant una hora (quan jo ja portava 1h15min), m'ha anat genial! gràcies nano!! :)
m'he trobat bé la primera hora i mitja, però després m'he trobat una mica pioca, com marejada a estones, però res preocupant, suposo que havia d'haver portat un gel o una barreta... de fet, quan em faltava un quart d'hora m'ha vingut molta gana!! m'hauria menjat un bou (de seitán, o de tofu, eh! jejeje!) i quan he parat he anat a comprar berenar abans fins i tot de recuperar les pulsacions :) un croasant amb aquarius i aigua, mmmmm!!
ai ai ai ara mateix em fan mal les cames!! ui que patirem, jejeje ;)

dissabte, de febrer 07, 2009

oi que em queda bé un ford tourneo? :D

ahir per la tarda el vaig anar a buscar al concessionari, i com que treballava fins les 23:00 hores, es pot dir que avui l'he estrenat! ja tocava canviar l'ibiza, i aquest cop ho tenia molt clar: necessito espai per portar-hi trastos! :)
aquest cotxe fa per mi, oi?

a montbrú un altre cop

ja sabia jo que un cop m'hi fiqués ja començaria a enganxar-me una atra vegada a escalar!
a més, amb l'anna, que és una fanàtica... és impossible que no se t'encomani una mica la passió i les ganes :p
haviem quedat que si avui feia bo tornariem a anar a montbrú (a ella li agrada molt i s'ho coneix súper bé), al matí quan he obert els ulls he vist que el dia estava super tapat, i com que ahir va ploure, he pensat que anant bé, si no plovia, estaria tota la paret molla. però he parlat amb l'anna per telèfon i al bages hi feia sol!! així doncs, cap avall amb el cotxe i ens hem trobat amb ella a calders.
avui ja he tastat el 6a, però en top-rope eh... tot arribarà, espero anar de primera d'aqui a pocs dies :)
llavors pujant ja m'he quedat a cal rosal per córrer una miqueta, he fet una hora de trotar.

dimecres, de febrer 04, 2009

ostres! si encara me'n recordo de fer el vuit i tot! ;)

feia una pila de dies, setmanes, mesos... o fins i tot més d'un any! pensava que no me'n recordaria ja! jejeje! i la veritat és que es perd molt la soltura i el coco que agafes quan escales sovint i et sents en forma, però bé, mai és massa tard per tornar-hi, oi?
aquest matí he anat a montbrú amb l'anna i en jordi :) no és un sector que m'enamori que diguem, però casualment, va ser el primer lloc on vaig escalar, i també va ser el primer lloc on vaig encadenar una via de primera... ja fa molts anys :p
avui només he fet dues vietes (V+) i prou, perquè per la tarda treballava i també havia de córrer una mica, així que no m'ha donat temps de més, però espero tornar-hi aviat.
mireu l'anna i en jordi... i quin dia de solet que ens ha fet! :D