dimarts, de març 31, 2009

de vegades toca parar... snif snif!!

sóc molt mala malalta, ja ho sé! bé, no és que estigui malhumorada ni res d'això eh... però sóc molt inconformista amb això del "repòs"; ui! quina paraula més malparida, oi? no és el mateix que "descans", o "relax"... no, "repòs" ja té una connotació més xunga! em costa resignar-m'hi! però de vegades no hi ha més remei.
tota la setmana passada, que, per cert, em tocava festa! vaig estar molt costipada, amb febre i super xunga :(
pensava que era molta mala sort que m'agafés això just en setmana de festa, però què hi farem! tot plegat no és tant greu, uns dies al llit i au! a tornar-hi!
doncs bé, el cap de setmana ja em trobava millor, no febre, i ganes d'activar-me! però... m'ha passat una cosa que no m'havia passat mai: vaig tenir uns marejos de vertigen, tinc una cosa que es diu síndrome de meliere :s és una afecció de l'oïde intern, i pot ser degut a diversos motius, en el meu cas pot venir del costipat, però és una cosa diferent. el cas és que dóna uns marejos molt desestabilitzadors, grrrr...
avui em trobo una mica més bé, però és que a sobre, les pastilles que em va donar el metge x tractar això, em deixen molt molt xafada!
res, espero que el proper post sigui per explicar alguna cosa ben xula que hagi fet o m'hagi passat... :)

dilluns, de març 23, 2009

pujada a queralt al vespre

té un encant especial i diferent la muntanya quan és de fosc... avui amb la fanny hem pujat a queralt de nit amb el frontal. hem pujat per les escales i hem baixat per sant pere de madrona. ha estat molt bé. a dalt ens hem abrigat i ens hem assegut una estona per gaudir de les vistes, i quan hem començat a refredar-nos hem decidit baixar, per no costipar-nos, encara que, de fet, jo ja n'estic de costipada! jejeje!! si, des d'ahir que em trobo costipada, ara que començo setmana de festa! però suposo que en un parell de dies ja estaré bé :p

divendres, de març 20, 2009

avui si!! la primavera ja és akí!!

què bé! quines ganes que en tenia!! a més la setmana vinent canviem l'hora, i això allargarà l'estona de sol al final del dia... mola!!



i amb aquest temps tant agradable... ja ve molt de gust anar en bici :) aquesta setmana ja hi he anat una mica, m'he de posar els piles que la penya ja porta una pila de kilòmetres i jo... anar perdent pistonada!! jejeje!! la setmana que ve, que tinc festa, ja sé què em toca ;)

dilluns, de març 16, 2009

via verda de la terra alta... en un dia primaveral total!

a catalunya en tenim unes quantes. les vies verdes són camins ferroviàris en desús, que han estat mínimament habilitats i senyalitzats per fer-hi excursions en btt o a peu. com que antigament hi passaven els carrilets, són camins molt planers, per això són un lloc ideal per anar-hi a passejar i són aptes per a tothom. a més, passen per llocs molt bonics, i per punts on no s'hi pot arribar per cap altre camí.
ahir diumenge en vam anar a fer una, la via verda de la terra alta, l'aure, la fanny, el german i jo.
vam començar a l'antiga estació del poble d'arnés, i vam acabar a la de pinell de brai (i després de tornada per agafar el cotxe, és clar, perquè aquest tourneo tant benparit encara no em sap venir a buscar tot sol, jejeje!)
la ruta ens va agradar molt, i el paisatge és guapíssim, a més ens va fer un dia espectacular... encara que per ser perfecte, avui hauriem hagut de tenir festa, jejeje! ;) pq com sempre, els horaris que haviem planificat éren massa optimistes... i ens vam endarrerir una mica: vam començar un pèl més tard, vam parar per fer el got, a dinar... després, tornant amb el cotxe vam parar a sopar... total que vam arribar a casa a la 1 més o menys, i avui a les 6:20 del matí sonava el despertador!!! en aquell moment l'hauria llençat per la finestra, però la veritat és que un cop t'has llevat ja està, oi? avui a dormir d'hora i au! :)





dimarts, de març 10, 2009

en bici per la cerdanya... amb la raquel :)

ja fa olor de primavera! :) quines ganes de gaudir del bon temps, i poder pedalar i pedalar i pedalar i pedalar...! dec estar cansada de córrer, jejeje!!
ahir per la tarda ens vam trucar amb la raquel, "ei nena! de què treballes demà?", i resulta que avui totes dues entravem de tardes, així doncs vam quedar per fer una volteta en bici de tranki per la cerdanya.
hem fet un parell d'horetes suau, bourg·madame - targasone - font·romeu - sallagouse - llivia - bourg·madame... res de l'altre món però ens ha anat molt bé ;)
ens ha faltat la gemmeta, que treballava mentre nosaltres pedalavem. gemma, a veure si a la propera podem coincidir, ara ja comença la temporada eh!



dimecres, de març 04, 2009

descans actiu

si el diumenge per la tarda algú m'hagués dit que avui tindria les cames tant bé... no m'ho hauria cregut! amb el mal que em feien, i avui tant bones sensacions! :D
així i tot, vull ser prudent pq segur que tinc petits trencaments de fibres a les cames, i el genoll que em feia mal deu seguir una mica sobrecarregat.
aquest matí he anat amb en león a fer una mica d'esquí de muntanya, una horeta suau, aquest era el pla. quan he arribat al cap del bosc, amb una horeta al crono, la veritat és que hauria seguit, em trobava bé, però he decidit parar, i veure què tal em trobava per la tarda. ara estic súper bé! sembla mentida com m'han canviat les sensacions en només dos dies!!
per lal tarda voliem anar a escalar amb la nuri i l'anna, però... plou! grrrrr! tant bé que anavem, la setmana passada ja feia olor de primavera! buenu, segur que ben aviat ens queixarem de la calor, jejeje! ;)

dimarts, de març 03, 2009

sexo en nueva york

doncs si! avui hem fet un soparet a casa meva amb la mercè i l'alba, i ja se sap! quan ens ajuntem les noies a sopar... semblem la sarah-jessica parker i les seves amigues a la sèrie de "sexo en nueva york" per les converses que tenim :)
a més, avui la mercè, que és la nostra fashion assistant, ens ha pentinat i maquillat a l'alba i a mi, mireu el resultat... encara que ja ho diuen, oi? allò de la mona i la seda... jejeje!!



diumenge, de març 01, 2009

marató de barcelona! 3 h 53 ' 10 " super contenta :)

estic destrossada!! això no pot pas ser bo pel cos... de cap manera!! què dur!! jejeje...
la primera meitat m'ha anat molt bé, de fet, he passat per la mitja a 1 h 47 ' 08 ", això és menys temps del que m'esperava :) però a partir del km 23 m'ha començat a fer una mica de mal el genoll, i a partir del 30... ufff! molt mal de cames!
haviem quedat amb l'alba que m'esperaria al 25 i correria amb mi, però no ens hem trobat! ella m'esperava preparada per córrer, i jo he estat atenta, però, coses que passen! no ens hem vist :( la veritat és que m'hauria anat molt bé, pq a aquelles alçades el coco comença a fallar, igual que les cames... però bé, al final he anat fent, hi havia alguns km que passaven més ràpids que d'altres. quan he passat del 35 ja he començat a comptar-los enrera i he arribat! petada, però contenta!
per cert, ahir al vespre vam anar a dormir a barna i, és clar, vam anar a sopar... vinet... fins i tot algun cigarret! jo pensava: ai ai ai que demà no arribo! però estar clar que es pot fer tot! :D