dimecres, de maig 27, 2009

jo passo del futbol!!

quina aberració! tothom està nerviós, pendent del què passarà aquest vespre a roma com si d'això els en depengués alguna cosa de necessitat vital!
doncs jo em declaro absolutament aliena a aquest fanatisme, passo del futbol!

dimarts, de maig 26, 2009

ei ei ei que avui ha vingut la gemmeta!! :)

si!! avui (per fi) ens hem vist amb la gemma, que, entre una cosa i l'altra, feia un munt de dies que no ens veiem! i per telèfon no és el mateix... avui hem pogut posar-nos una mica al dia de com ens van les coses.
ella dijous marxa un mes a perú, espero que li vagi tot molt bé, com l'any passat, que ja hi va anar.
aques matí hem pujat a la figuerassa en btt, i ens ha anat prou bé, tot i que a la baixada hem passat una mica de fred :s
després hem anat a dinar amb la montse, que està a punt de parir, jejeje, li toca per patum! ja ens avisarà quan arribi en lluc :)
per la tarda a treballar, que de tant en tant també s'ha de fer! :)



diumenge, de maig 24, 2009

per la ruta de les colònies...

hauriem anat a la platjeta, però tal i com estava el temps, hem agafat les btt i ens n'hem anat a fer la ruta de les colònies.
jo no l'havia fet mai, i trobo que està bé, tot i que a la comarca hi ha indrets molt més bonics per anar en bici. aquesta ruta és interessant per fer-la una vegada i veure les antigues colònies tèxtils del llobregat.
el cel pintava pluja, però ens n'hem escapat, sempre tinc sort jo amb això!! jejeje!!


dilluns, de maig 18, 2009

i... ja està! ja s'han acabat les vacances...

sempre passa, oi? tant bé que s'astà de vacances, i quan te n'adones... ja s'han acabat!! aquesta tarda torno a treballar :( però bé, en setmana de tardes, que és la q més m'agrada :) i el cap de setmana torno a tenir festa, crec que ho podré afrontar, jejeje!!
el dissabte vam fer un soparet amb l'alba, l'ester i la mercè, que ja feia dies que no ho feiem... i sempre va bé! ja vam riure, ja! a veure si no triguem tant a repetir-ho eh nenes!! :p


dimecres, de maig 13, 2009

a montserrat de nit...

no sóc la més boja de totes... entre les meves amigues n'hi ha unes quantes de tant bojes com jo, jejeje!! com per exemple, la montse!
"montse, t'apuntes a pujar a sant jeroni de nit dimarts al vespre??" "i tant! jo m'apunto!!" :D
amb aquests horaris que fem tots plegats, de vegades costa trobar un moment per fer alguna cosa amb els amics, i potser la manera és buscar un forat un vespre entre setmana... podriem quedar per fer una birreta, o per fer activitat, o... totes dues coses!
la montse, que curra a barna, ahir dimarts arribava en tren a sant vicenç de castellet a les 20:15 hores, i jo la vaig anar a buscar després de passar el dia a la platjeta. encara era clar, però primer vam voler anar a fer la birreta, per brindar pel seu aniversari (el 3 de maig en va fer 31! moltes felicitats, wapíssima!!!)



vam arribar al parquing que ja era ben fosc, ens vam canviar de roba i cap amunt!! vam pujar pel típic camí de les escales i vam baixar pel camí dels "pixapins" fins arribar al funi de st joan, allà vam decidir fer trampa i baixar per les prohibidíssimes escales del costat de la via!! jejejeje!! quins vells records!! :D
ens va anar bé pq ens vam posar al dia de les nostres coses... entre birres i escales, vam xerrar durant unes tres horetes; i és que ja feia massa dies que ho teniem pendent, eh montse! :D








divendres, de maig 08, 2009

quants dies feia que no volava!!

"una volta che avrai volato, camminerai sulla terra con lo sguardo rivolto verso il cielo, perchè è là che vorrai tornare"
leonardo da vinci

... i és veritat, un cop que has volat, camines per terra mirant cap el cel, pq has estat allà i hi vols tornar! :)
ara feia una bona pila de dies q no volava, la veritat és que en tenia ganes, però sempre em lio amb una cosa o altra, jejeje!!
avui la tarda pintava tranquil·la i bona per fer un volet de "tornar-hi", volia justament el que he trobat, condicions super trankis i un dia molt agradable; com és normal un divendres per la tarda, estava ple de voladors locals i ha anat tot molt bé!




dijous, de maig 07, 2009

pedalant pel berguedà i el solsonès

amb aquest temps que fa dóna gusta agafar la bici... mica en mica vaig fent quilòmetres, encara que aquest any vaig molt tard, la quebranta és d'aquí a un més i mig i jo tot just començo ara a tocar-la :s bé, sort en tinc que jo tinc força temps i m'ho puc anar muntant per entrenar gairebé cada dia, o sigui q ara, ja no puc perdre pistonada!
avui he fet la ruta de gargallà (avià - montmajor - gargallà - sorba - aiguadora - montmajor - avià), de 50 km, i m'he trobat molt bé :) a més, el dia estava espectacular, feia solet, tot i que cap a muntanya es veia com es formaven núvols enormes!! però aqui no ha arribat, sol tot el dia ;)


dilluns, de maig 04, 2009

cap de setmana a valència, bon temps i rock'n'roll!!

ja sóc una de les fans més seguidores dels fraizer, jajajaja!! amb la fanny i la vane, aquest cap de setmana no ens podiem perdre un concert com aquest! dissabte tocaven a la sala matisse, a valència, i aprofitant les vacances i el bon temps... carretera i manta cap allà!
tocaven els fraizer i un guitarrista boníssim amb el seu grup, en graham foster, un paio britànic que té ja uns quants anys i... com toca!!
els fraizer van tocar primer, i després en graham, va ser una llàstima pq al principi no hi havia gaire gent, es va anar animant més tard, però van tocar molt bé, regalant energia, com sempre ;)
l'endemà, vam decidir quedar-nos i fer el gos per la city, platjeta, cerveseta, soparet de primera... i a dormir d'hora, q estavem cansats.