divendres, de juliol 31, 2009

via ferrata les escaldilles, a llo, amb en german :)

ja som a casa! ahir vam passa el dia tornant de biarritz, vam sortir de l'hotel a les 9, però a les 10 tornàvem a sortir de l'hotel... pq? pq vam haver de tornar a buscar el meu mòbil, que me'l vaig oblidar! jajajaja!!! sort q me'n vaig adonar quan només portàvem 25 minutets de camí... :s
abans de sortir de frança, però ja al costat de casa, a bourg-madame, vam decidir anar a llo a treure el cap, a veure si podiem fer la ferrata de les escaldilles, i... si! vam arribar a l'hora límit que deixen pujar, cap a les 4 de la tarda.
jo ja l'he fet algunes vegades, en canvi, en german no n'havia fet mai cap, però es va aventurar a provar-ho. diu que s'ho va passar molt bé, tot i que va necessitar una mica de temps per adaptar-se a això de les alçades, li va agafar una moto de 1100cc com a mínim, jajaja!! ja sabeu què vull dir, oi? quan et tremola la cama sense voler i no pots parar-ho... ;) ho va fer molt bé! diu que hi vol tornar una altre dia, aviat :D




dimecres, de juliol 29, 2009

au revoir! biarritz, au revoir!

ja està! demà al matí marxem de biarritz i tornem cap a caseta... tot i que encara estic de vacances, fins dimecres de la setmana vinent no començo a currar :)
ens ha fet força bon temps tots els dies, un parell de dies ennuvolats, però en general molt bé!
hem près molt el sol, hem passejat per la city i... una cosa molt important: he reemprès les pràctiques de guitarra! m'hi vaig posar al mes d'abril un parell de setmanetes i ara ho tenia ben abandonat... és que és una mica normal, a la que comença el bo, no ve tant de gust estar-se a casa fent algo, mola més fer activitats a l'aire lliure. aquí, de vacances amb en german, he vist que també es pot tocar la guitarra a l'aire lliure i és súper xulo. ens ho hem passat teta, crec que hem tocat només tres dies, però dues hores cada vegada! se'ns passava el temps volant! i he après bastant, es pot dir que ja he fet sonar algo de música... mica en mica... això si, l'ampli a l'u de potència, tampoc era plan d'anar destorbant la tranquil·litat de la penya, jajajajajaja!!!





dilluns, de juliol 27, 2009

3r, felicitats lance!

jo estava segura que quedaria primer, 8è tour al palmarès d'aquest tio, en lance armstrong, que mereix tot el meu respecte i la meva admiració.
ha fet tercer en la classificació general, però m'ha demostrat que no només és una persona amb una fortalesa física molt fora del normal, molt superior a la mitja, i molt superior també a la de la resta de la gent que es dedica professionalment a aquest esport tant dur. m'ha demostrat, justament en aquest tour, que també té una fortalesa psicològica extraordinària en competició, la mateixa que va demostrar en el procés de superació del càncer que va patir fa anys; de cap altra manera hauria pogut fer tercer. ell volia guanyar, va decidir disputar el tour pq segurament creia que podia quedar primer, però quan va anar veient la superioritat del seu company d'equip, l'ac, va seguir donant-ho tot, sense ensorrar-se com probablemant haurien fet molts altres, i va lluitar fins l'últim quilòmetre per poder estar allà on el seu físic i el seu coco arribaven.
no cal dir que fer tercer en el tour, després de 3 anys retirat de la compe, a l'edat que té, i tot plegat, no és pas cap tonteria i que no es pot desmerèixer. però el que jo destacaria més és la dignitat amb que ho ha fet.
i no entraré en polèmiques malicioses, però per a mi té molt més mèrit en aquest podi del tour de france 2009 el tercer lloc que el primer :p ; a més, a veure si podem veure algun dia l'ac als champs-elysées amb una pissarreta on digui "7ème tour", jajajajajaja!! ui! que no vull entrar en polèmica :s
lance, em trec el barret (bé, no me'l trec pq no en duc, però si en dugués, me'l treuria, jejejeje!!) espero veure't també corrent l'any vinent.




diumenge, de juliol 26, 2009

ahir, visita a guipuzcoa... i vista d'ocell :)

com que no estem lluny, uns 40 km de donosti, ahir vam anar a fer una incursió a les platjes de guipuzcoa! vam estar a zumaia i zarautz. primer vam anar a informar-nos a l'oficina de turisme de zarautz, a veure si hi havia alguna cala petita per la zona... i no! però hi ha platgetes petites i acollidores en els poblets més petits. vam anar a la platja a zumaia.
a quarts de 3 ja ens començava a picar la curiositat del mont ventoux, jejeje!! i vam anar plegant els trastos per anar a fer una birra i veure el final d'etapa, vam arrivar just quan començava l'ascensió al mític port :) qué forts que són, i en lance és increïble! està allà, tercer però el tio com hi va! :)
bé, després del tour, vam veure parapents volant en una vessanteta vora el mar, cap a l'est del poble... aham! "perdona, eres de aquí? sabes cómo se llega a ese despegue de parapentes??", jejeje! el noi no era de "aquí", però ens va indicar de p- mare, i allà vam arrivar! en un petit enlairament amagadíssim darrera d'un camping, i amb un tallat sobre el mar, preciós, verd a dalt i roques justa a baix al costat de l'aigua... bua! súper maco!
desseguida que vam arribar, abans de poder ni tantsols despenjar-me el la motxilla del parapent de l'esquena, els locals del lloc, súper amables: "hola buenas! qué tal? venis a volar? de donde sois?, mira, aquí sólo tienes q tener en cuenta bla bla bla...", com a casa!
i sense rumiar-m'ho gaire, vaig desplegar i despegar!



amb tot això, el local més veterà, l'oscar, que vola des de fa 18 anys i el vam poder veure fent una mica d'acro, es va oferir a fer un vol biplaça al german... jajajaja!! primer ell no les tenia totes, però en veure l'ambient tant maco i que el tio dominava molt... al final va accedir! s'ho va passar teta! li va encantar!





i, és clar, no podia faltar el gotet post-vol, per poder parlar durant hora i mitja d'un volet de mitja horeta :D com sempre! jajajaja!!


divendres, de juliol 24, 2009

bonjour! saluts depuis biarritz :)

entre surfistes i borja-maris, en german i jo estem tenint uns dies de relax total... potser massa i tot! pq pensavem poder anar a fer snorkel en suposades cales de la zona de biarritz i... no hi ha res! bé, no gaire lluny, a hondarribia, vam trobar una cala que es diu la cala de los friles, just sota el faro de higuer, i allà sí que en vam poder fer una mica. a hondarribia o hendaya, que estan a tocar, em sona q es vola en parapent, però el dia q hi vam anar feia molt vent i no vaig veure ningú enlloc volant :( porto el parapent al cotxe per si de cas...
cada dia veiem el final de cada etapa del tour, ai quins nervits!! aquest, el contador, està molt fort eh... força lance, força!!



ja hem fet un parell de picknics a la platgeta de biarritz al vespre per sopar, s'hi està molt bé i és molt maca. fins ben tard hi ha surfistes batallant, sobretot ahir, que el mar estava bastant esberat i hi havia unes bones onades :)


dimarts, de juliol 21, 2009

biarritz... surf i glamour :)

ni fem surf ni estem gaire glamourosos, però aki estem! a biarritz, en german i jo. vam arribar ahir dilluns a les 7 del vespre, després d'unes 5 horetes de cotxe, que es van convertir en 6 degut a les paradetes que, naturalment, vam fer pel camí.
ni jo ni en german haviem estat mai aquí, no coneixem res del lloc, però a tots dos quan vam arribar ahir, ens va semblar una ciutat molt molt maca. la veritat és que ens l'esperavem més petita, déu ni dó lo gran q és! està molt ben cuidada, i les construccions són molt majestuoses, la part més cèntrica, prop del "port vieux" està plena de botigues pels guiris (com nosaltres, aki som els guiris, jejejeje!!) i és just on tenim l'hotel. es diu hotel le saphire, està prou bé.
al vespre vam sortir a passejar, vam veure tota la zona aquesta més cèntrica. a la platja, davant el casino hi havia una bona colla de gent asseguts a la sorra, i nosaltres ens hem animat a anar-hi avui a sopar en plan picknic, ja ho tenim tot a punt :)





avui quan ens hem llevat hem anat a córrer (no m'he trobat gens bé, eren les 11 i feia una caloooor... bfff!!) després hem anat a una platja que tenim a 2 minuts de l'hotel pq jo no tenia gaires ganes de agafar el cotxe, i a les 4 de la tarda, quan els termòmetres marcaven 43º celsius (!!!!!!!!) se'ns ha acudit fer turisme per les zones menys turístiques, hem estat caminant amb una ampolla gran d'aigua per anar bevent, i hem visitat el lac marion, maco, però amb aquella calor no ens hi hem quedat gaire, hem anat a fer una birra per veure el final de l'etapa d'aviu del tour, q, per cert, m'ha agradat més avui com he vist en lance q abans d'ahir... ai ai ai!! a veure demà si es posa les piles i demà passat a la contrarelotja ho acaba de rematar... força lance!!


dissabte, de juliol 18, 2009

pre-europeu d'ala delta a àger, ja s'acaba!

avui s'ha disputat l'última mànega, sisena en total, pq ni dimarts ni ahir es va volar. la gent està contenta en general pq 6 mànegues bones està molt bé, així que podem dir que el tems ha acompanyat força :)
per part meva, jo ja estic bastant cansadeta de compe, 10 dies a àger es fan llargs, tot i que he de dir que cap al final passa molt ràpid, i també q els dos dies que la mànega s'ha anul·lat, he aprofitat per marxar cap a berga per desconnectar una mica i veure en german. aquest matí, com que estava a berga i he tornat aquí per un dia, en german m'ha acompanyat, per passar aquí el dia i m'ha estat ajudant una mica ;)
el rei del càmping de la vall d'ager aquests dies a set en gel, jajajaja!! tot el dia porulant sol amunt i avall, fent amics per tot arreu i menjant d'aquí i d'allà! com cada cop que hem estat aquí en una compe!
i bé! de moment sembla ser que l'any vinent sí que tindrem el campionat europeu de debò! i nosaltres cap aquí un altre cop a currar una miqueta i a practicar idiomes...


diumenge, de juliol 12, 2009

pre-europeu d'ala delta a àger, 2n dia de compe

tot i que la gent de l'organització estem aquí des de dimecres, la compe va començar ahir. avui s'ha fet la segona mànega, això és bo, de moment 2 de 2... a veure si el temps es comporta i d'aquí a dissabte es poden fer unes bones mànegues :)
jo als matins miro de fer una mica d'activitat, btt o córrer, així ja em quedo tranquil·leta tot el dia, pq les hores passen volant i anem bastant de cul, si a sobre he d'anar pensant a veure si podré trobar un momentet per fer algo d'esport... bff! l'estrés seria el doble, jejeje!
per cert, el gel un dels dels dies va pujar amb mi fins el despegue, ell a peu i jo en bici, déu ni dó!! després estava fet caldo :)
treballem bastant però també ens ho passem molt bé eh... entre l'organització hi ha l'alba i la bea, apa que no riem, a estones, jajaja!!



i aquí teniu la foto de tot l'equip de l'organització, quina colla! oi? la foto està una mica borrosa, no sé a qui li va deixar la cámera en carlos pq la fés, però debia haver begut massa birra, o estava nerviós, o tenia parkinson... jajajajaja!!!

dimecres, de juliol 08, 2009

com mola estar de vacances! :D

ahir vam fer un dinar amb els companys de feina, la idea era anar a caminar a ensija i després fer un bon àpat a cal jaume, a maçaners.
però la previ pintava pluja tot el dia, i la conxi i jo ens vam "rajar", la resta van decidir que pujarien d'hora igualment i si plovia jugarien a jocs de taula... però al final van poder anar a caminar! i és que no es pot fer cas de la previsió mentirològica, jejejejeje!!!
el que s'ho va passar millor... en gelitu! que ja sap a qui acostar-se, ja! mireu-lo a la foto, fent-se colega de la conxi :)



i avui al matí hem anat cap a àger, a la noguera, pq hi ha un campionat europeu d'ala delta que organitza un club català, i l'alba i jo hi venim a donar un cop de mà. la compe comença dissabte 11 i acaba el 18, però des d'avui ja som aki currant amb els preparatius. entre feineta i feineta, esperem tenir temps cada dia per entrenar una mica, de moment avui hem fet dues horetes de bici, l'alba en carretera ha fet el port d'àger i una volteta per la zona, i jo he pujat en btt al despegue del coll d'ares.

dilluns, de juliol 06, 2009

fraizer a l'estartit, i celebrant aniversaris :D

aq divendres dia 3 va ser l'aniversari d'en german, i dassabte el de la fanny :)
per això va ser un cap de setmana especial, vam a anar a l'estartit pq els fraizer tocaven a la sala mariscal divendres al vespre, tb hi van convidar els sold out, un grup de berga que compta amb un guitarrista molt bo, amic dels fraizer, en javi.
el concert va ser molt wapo, i com sempre, amb la fanny ens ho vam passar molt bé.
a més, ara que ja ha arribat la caloreta, el german em va fer ficar a l'aigua amb neoprè per fer snorkel, que a ell li encanta... la veritat és q em va agradar! ho haurem de repetir pq només vaig fer una estoneta dissabte i em va ser poquet, però encara queda tot l'estiu per davant, o sigui que no cal patir ;)
així és com he començat les vacances, pq justament divendres, quan vaig plegar, a les 3 de la tarda, les començava... no he de tornar a currar fins el 5 d'agost!!!! :D:D:D:D:D