dilluns, d’agost 31, 2009

ai la vaca!!



avui he corregut 40 minuts, a 2000 metres (a rasos de peguera), i m'he trobat molt bé. encara fa calor, però ja es pot notar en l'aire l'olor de setembre... m'encanta!
quan ens hem llevat, a berga el cel estava tapat, però eren núvols baixos i ja m'ho he imaginat abans d'arriabar a rasos: allà feia un solet súper agradable :)
el gel no canvia, quan veu vaques es pensa que elles es moren de ganes de jugar amb ell, i les comença a bordar tot remenant la cua, per tal de provocar-les i jugar amb elles no sé ben bé a què. però elles no l'entenen, i no volen jugar, més aviat crec que no els agrada i se'l miren amb cara de "que carai vols tu! marrec! com no paris de bordar i incordiar... encara et clavaré una banya!" :s i és clar, a mi no em fa gaire gràcia tot això... normalment, quan el gel fa això miro de no acostar-m'hi gaire, però avui ens hem trobat les vaques al mig del camí... ai ai ai!! jo no gosava passar tant a prop de la vaca... però no hi havia més remei :) res, al final tot bé! si és que són de bona pasta les vaques del berguedà! jejeje!!

dijous, d’agost 27, 2009

el gel no s'enfada mai :)

és de bona pasta, l'orellut pelut! jejeje! avui l'he portat a caminar, bé, hem fet un ca-co de gairebé dues horetes; sortint del barri de fumanya, hem pujat a queralt, hem anat fins el portet per sota la serra de queralt i llavors cap a fumanya un latre cop. la volta molt xula, i segur que a l'hivern la farem més ràpid, oi gel? ;) però és que entre una cosa i l'altre, només he tingut temps de fer-ho al migdia: d'1 a 3!! les hores de màxima insolació, pobre gel! jo he passat molta calor però ell no m'ho vull ni imaginar! a dalt al portet ha trobat un bassal, i sense pensar-s'ho gens s'hi ha banyat, ha sortit ben fosc, no semblava ell! per sort, més avall, arribant a fumanya, hem passat per un rierol d'aigua neta i allà hem matat dos perdals d'un tret (s'ha refrescat i de passada s'ha netejat, jejeje)
i a la tarda jo me n'he anat cap a l'aeroport de girona a buscar l'albeta que arribava d'islàndia :) s'ho ha passat molt bé i ha pedalat molt! ja tinc ganes de veure les fotillos, que diu que n'han fet una bona pila!



dissabte, d’agost 22, 2009

concert de fraizer a les festes del llac de puigcerdà

ahir a la nit van tocar els fraizer, i 5 grups més, a les festes del llac '09 de puigcerdà, així que, vaig demanar festa al curro i cap allà! amb el cotxe carregat fins dalt i el gelitu custodiant tot l'equip, jejeje!


el concert començava a les 9 del vespre, i fraizer tocaven en tercer lloc, van pujar a l'escenari a les 11 i poc. va estar molt bé, com sempre ;) i vam estar de sort pq no va ploure! tot i que la previssió mentirològica deia que hi havia altes probabilitats de pluja.
i com no! la gemmeta amb l'oriol, i la raquel, van venir a escoltar els fraizer i conèixer en german, que ja era hora! :)
el gel tot el dia super content, però a les 3 horetes de concert començava a estar-ne tip (normal, oi?), jejeje! i se'l va endur la gemma a dormir al jardí de casa seva, més bé impossible, a la fresqueta de la cerdanya ha estat com un rei; a més, al matí la gemma se l'ha endut a córrer una horeta i ell ha aprofitat per banyar-se cada cop q passaven prop d'algun rierol ;)
al migdia, o podriem dir primera hora de la tarda... l'hem passat a buscar i cap a berga un altre cop, que aq nit em toca currar 12 horetes :( i és que tot no es pot tenir! de tant en tant em toca treballar! jejejeje!!


dimarts, d’agost 18, 2009

aix! quina set! per l'amor de déu...!!

és que semblo nova, osti! he sortit de casa amb la intenció de fer una ruta de poc més de dues hores... i jo soc com una esponja, mira que ho sé!! però he sortit amb un sol bidó, i, és clar, al cap d'una horeta, amb aquesta calor... ja no tenia ni una gota d'aigua :( però bé, assedegada de valent, però he arriabat bé a casa :)



aquesta setmana estic de nits, ahir la primera, i... bfff!! quina son he passat, no recordo una nit igual... va com va! espero estar millor avui :)
quan m'he llevat, he passejat una mica el gel i me n'he anat a la piscina fins les 4, llavors, a quarts de 5 he sortit amb la bici, encara feia una mica massa de calor, però és el que hi ha! així ara ja ho tinc tot fet i encara em sobrarà temps per anar a comprar al super i anar a fer un gotet abans de sopar :)

dijous, d’agost 13, 2009

buscant fresqueta i bona companyia per pedalar :)

amb la gemma i la raquel sempre ve de gust anar a fer uns quilometrets... no parem de xerrar i quan ens n'adonem ja hem arribat a lloc! avui, a més de les nenes, han vingut en jesús, l'oriol i l'àngel, que també tela com garlaven mentre pujavem la collada, jajajaja!!
hem quedat a les 10 a puigcerdà, i hem enfilat la collada. hem anat molt bé, ritme alegret però còmodes.
la gemma, que és forta com un roc, quan hem arribat a dalt li ha dit a l'oriol "ai, aquest any no sé q em passa però no acabo d'agafar el ritme amb la bici... o potser aquestes cobertes noves q he posat no em van gaire bé... però no em trobo àgil" (sort n'hi ha!!); bé, el cas és quan acabava de dir això, se n'ha adonat que duia la roda de darrera frenada!! i la tia pujava la mar de bé, eh... :)
l'oriol li ha arreglat pq no li frenés, però... quan hem baixat un parell de quilòmetres, li ha petat la mateixa roda! el q passava és que les pastilles de fre tocaben la goma de la coberta, i l'han gastat fins a fer un forat, llavors ha petat la cámera!! ho hem arreglat com hem pogut, per sortir del pas i hem baixat extremant la precaució... al final la gemma ha arribat a casa bé, i la bici aq tarda cap al taller, que li mirin bé això d'aq fre ;)
la veritat és que la temperatura d'allà és molt més agradable que la d'aquí per fer bici ara mateix, hem acabat a la 1 del migdia i no he passat gens de calor, potser un pèl de fred i tot.
jo quarts de 3 ja era a casa, he passejat una mica en gel i fins i tot he tingut temps d'anar a la piscineta, aprofitant el que queda de la setmaneta de festaaaaaa.




dilluns, d’agost 10, 2009

avui el gel s'ha portat molt bé :D

per fi! setmana de festa! després de tants dies de vacances, tornar a treballar es fa una mica dur, i a més, justament de matins, que és el torn q menys m'agrada i més em cansa... especialment si faig el cafre i vaig a dormir tard cada vespre ;) bé, tampoc em queixo eh, que vaig començar dimecres i avui ja torno a estar de festa! jajajaja!!
al matí he dormit molt; i per la tarda hem anat amb en gel a queralt, jo pensava: "ai ai ai, espero que no es motivi i comenci a tirar milles, i aparegui vés a saber on!" però no! avui el gelitu s'ha portat molt bé i fins i tot quan hem acabat la volta i ha arribat al cotxe, s'ha esperat allà al costat a que jo arribés, amb tota la intenció de pujar quan jo li obrís la porta :)


diumenge, d’agost 02, 2009

la tossa d'alp des del mirador del president... on és el gel??

doncs per aquesta ruta no l'havia fet mai! és molt xulo tot el camí. hi hem anat una bona colla: en joan miquel, el javi, l'august, la mar, l'aure, la fanny, en german i jo... ah! i els gossos: en duc i en gel! encara que al gel no l'hem vist en tot el dia :(
al es vuit del matí haviem quedat tots al poste, però ja se sap... quan hem acabat d'arribar tots i hem començat a marxar ja éren més de dos quarts de nou. la meteo estava dubtosa, tota la nit plovent i al matí ben tapat! ai ai ai que ens mullarem! :s
amb els cotxes cap al mirador del president, a la carretera de coll de pal. cap a tres quarts de deu començavem a caminar. la veritat és que no semblava pas que som a principis d'agost, feia un fred que pelava!! estava el cel tapadet, núvols baixos anant i venint, gairevé no ens han deixat veure el sol en tot el matí. tanta por de calor que teniem! jejejeje!!
hem pujat per una ruta i hem baixat per una altra, molt maques les dues! la depujada, ben bé per dal de la carena, i la de baixada, una mica més per abaix, al costat d'una casa en runes molt guai que gairebé es veu des del refu niu d'àliga, on hem estat una bona estona, fent la birreta de rigor i tal... ;)
quan hem tornat a ser al cotxe, al costat del mirador del president, feia un dia espectacular, un sol que picava com suposadament ho ha de fer en aq època... ens hem menjat els últims entrepans que ens quedaven i hi ha hagut qui ha fet un mica de migdiada i tot! després a bagà, un gotet a la terrassa del bar centre, a la plaça de l'ajuntament, ens ha sentat de nassos, però ens ha entrat el baixón de soneta i cansament i hem començat a baixar cap a casa.



i us deia que al gel no l'hem vist en tot el dia... vaja aventureta! ai ai ai que aquest orellut no té remei!! el cas és que quan hem baixat del cotxe, el gel estava molt bé, li he dónat un tros de coca pq fés un mos, i no semblava que estés ansiós ni res. però quan hem començat a caminar, als 10 minuts ja no el veia, "és normal, segur que ell ens sent xerrar, i cridar-lo; i quan vulgui ja ens esperarà i ens vindrà a veure", els deia jo als demés per tranquilitzar-los, i en el fons jo ho creia així, pq és el que fa normalment quan anem a la muntanya... però quan hem parat a fer l'entrepà, a mig camí de pujada, i l'orellut no ha aparegut... m'ha començat a pujar la mosca al nas. quan érem gairebé a dalt hem preguntat a una parella amb dos gossos que baixaven, i ens han dit q el gel estava al refu, i que m'havien trucat al telèfon però jo no tenia cobertura! uff! què bé! jo m'he quedat tranquil·la una estona, fins que hem arribat a dalt i "fa cins minuts estava aquí", però ja no hi era :( he mirat en totes direccions i l'he cridat 500 vegades! i res! "anirà al cotxe i ens esperarà allà, cansadet", he pensat, com que moltes vegades ho fa... però no! al cotxe no hi era. mentre menjavem i descansavem al costat del cotxe, pensava que potser encara apareixeria per allà... però no!
amb tot això, jo al mòbil no tenia cobertura, de manera que no sabia si algu més (a part de la parella que ens hem trobat baixant del refu) m'havia trucat per dir-me q tenia el gel.
baixant hem anat amb el german al refugi del rebost, que, per proximitat, hem pensat quepotser estaria allà, però no!
un cop a bagà, el mòbil ha recuperat la cobertura! tenia el missatge de la parella que l'havia vist al niu d'àliga a les 10:53, i també una trucada de les 14:13 d'un home que l'ha vist al coll de pendís!!!!!!! això queda molt lluny!!!!!!! li he preguntat si l'havia vist baixar cap a nord o cap a sud i m'ha dit q cap a sud... menys mal, he pensat jo.
per treure'n l'entrellat, ja només em quedava esperar que algú altre em truqués, i just a les 20:30... quan feia un quart que haviem arribat a casa... m'ha trucat un senyor, jaume, i m'ha dit que havien trobat el gel al costat de casa seva i que els ha seguit fins la porta, que el tenien allà i que m'el guardaven fins q jo arribés. "molt bé, ara vinc, on és??", "a bor, al costat de bellver de cerdanya" (!!!!!!!)
au! agafa el cotxe, després d'un dia així de llarg, i ves a buscar l'orellut a la comarca veïna... sort q en german m'ha acompanyat i s'ha fet més lleuger... ara el gel està rebentat, demà no podrà ni caminar! jajajajaja!

dissabte, d’agost 01, 2009

ei ei ei que el tete també vol tocar la guitarraaaa ! ! !

i com que al tete tot se li dóna bé... segur q d'akí a quatre dies ja li està fotent canya a la guitarra :)
el seu colega, l'albert toca una mica la bateria. ahir van pujar a veure'ns tots dos; bé, a veure'ns i motivats per poder anar al local d'assaig dels fraizer a fer una mica de soroll (pq, malgrat que en german i en javi ho van estar intentant de valent, no vam fer gaire música... només soroll, jajajaja!!)
jo tocava la guitarra, el tete, per començar, ahir va agafar el baix, i l'albert la bateria. llavors hi havia el german dirigint i el javi tocant (molt bé) la guitarra :)
riure sí que vam riure molt!! però el so... jajajaja!! en algun moment el german va rellevar l'albert a la bateria i a mi a la guitarra, per mirar d'arreglar-ho una mica, jejeje!
em sap greu però el javi no surt a les fotos... com que ell no feia el pallasso, ningú hi va caure a fer-li la foto :(
el cas és que després de sopar, a la menta, com no! vam anar a casa i el tete no es va poder esperar més, vam encomanar una guitarra per internet, que, si tot va bé, abans del finde vinent ja la tindrà :)