dimarts, de gener 26, 2010

a formigueres... de regal!

amb el forfait de temporada de laborables de masella, ens han regalat 10 forfaits de dia per 10 estacions del pirineu... avui hem gastat el primer, a formigueres (a can collons de la ribera... jo pensava que estava més a prop! jejeje!)
érem: la nuri, la laia, la gemma barris, la raquel, en jesús, l'alba carbonell, l'anna ramirez i jo!
de primer, la raquel en jesús i jo hem fet una pujadeta amb pells, metrestant la resta esquiaven pistes i la gemma es fotia un lletot que no l'ha deixat seguir esquiant :(
després he estat fent pistes ammb la laia i la nuri.
el dia ha estat un pèl accidentat, pq a part de la gemma, en jesús també ha caigut i ha fet una contractura a l'espatlla... :(
l'estació es molt petita, rotllo familiar, la nuri diu que quan tingui canalla es treurà el forfait de temporad... jajajaja!! la neu molt molt bona, però les instal·lacions una mica precàries, molt lentes... el temps que ens ha fet: espectacular!! un dia super bo!!
em sap greu, però no he fet cap foto... només tinc aquesta que m'ha fet la raquel al bar mentre jo feia el pallasset amb les ulleres :s

dilluns, de gener 25, 2010

una altra tossa! això és un no parar... :)

avui en gelitu s'ha quedat a casa! jo me n'he anat a masella, amb la gemma, per fer una tossa.
ha anat molt bé, pim-pam, pujar i baixar. a la 1 ja tornava a ser a casa i hem anat a comprar amb en german un aspirador nou, que fa dies se'm va trencar el vell, i ara en gel comença a perdre una de pèl... ell ja sent la primavera, amb el que falta!! està una mica destemplat em sembla a mi...


diumenge, de gener 24, 2010

ahir, pic padrons, al costat del pas de la casa

ahir vaig quedar amb en bernat i la maite per anar a fer un pic amb els esquis de muntanya. en bernat, a més, havia quedat amb la ruth, i uns amics que jo no coneixia, érem una bona colla.
a les 10 al camping estel de llivia (horari de marqués, jejeje!!)
vam deixar els cotxes just abans de la frontera fraco-andorrana, entre el port de puymorens i el pas de la casa.
la pujada va ser molt guai, la ruth em va fer anar amb el ganxo tota l'estona, però a mi això ja em va bé ;)
com deia, la pujada va anar molt bé, jo patia unamica pel gel però ell es va portar molt bé, tot i que va fer cim tres vegades abans que arribéssim nosaltres, anava pujant i baixant a buscar-nos com si res, el tio...
bé, un cop a dalt, les coses es van complicar una miqueta... per començar, la ruth va perdre un esquí que vam veure baixar a tota llet per la pala que baixa cap el pas de la casa. tot i que la molt animal va intentar fer un placatge llençant-se en planxa per agafar-lo (des del meu angle de visió va semblar que ho aconseguia, debia anar d'un pèl), l'esquí va anar avall fins que vam deixar de veure'l. els havia estrenat feia res, ahir era la seva tercera sortida :s
quin marrón, no? doncs si! en bernat va decidir baixar per la pala a buscar l'esquí i després tornar a pujar amb pells fins a dalt, per poder tornar a baixar per on haviem pujat.
jo el vaig voler acompanyar, anava per darrera d'ell i vaig veure que la pala estava molt pesada i n'hi havia un bon tou, l'esquí no el vèiem, debia ser a baix de tot; tornar a pujar per allà seria un calvari, el millor seria que ens vinguéssin a buscar en cotxe al pas de la casa, i acabar la baixada fins baix. però jo em vaig rajar, pq el gel era a dalt i em va semblar el millor, i vaig posar pells i pujar cap a munt.
llavors va començar l'altra complicació... el gel cap avall sense fre i jo el vaig perdre de vista. tot i que vaig anar tirant cap al cotxe sense esperar ningú (espero que ningú es molestés), quan vaig ser al cotxe, del gel ni rastre!!! bffff!!! ja no puc més, sempre amb aquest neguit, quan surto amb ell de casa no sé mai com acabarà el dia, de vegades va genial i de vegades és una odisea!!!
bé, el vaig anar a buscar al pas de la casa, a porté... debien ser les 3 de la tarda quan el vaig perdre. a les 5:45, jo estava al poble de porté, i em van trucar del centre d'activitats de grau roig!! havia anat a espategar allà!! au!! amb el tourneo cap a fer el port d'envalira, d'anada i de tornada... a les 8 del vespre aprox arribava a casa.
per cert, en bernat va estar buscant l'esquí de la ruth per tot arreu i res de res. avui ella hi volia tornar amb en ferran, a veure si el troben!! creuem els dits...










dijous, de gener 21, 2010

"llei de vida", diuen!

la meva iaia elena ja feia dies que estava fotuda, però el seu cor tant sa l'ha fet resistir gairebé una setmana sedada en un llit de l'hospital clínic, amb tota la família pendent :(
aquest matí, he anat a esbargir la boira a masella a fer una tossa amb els esquís de muntanya, amb la gemma, la laia i la nuri. cap a quarts d'una m'ha trucat la meva mare, quan he vist a la pantalla del mòbil que era ella qui em trucava ja m'ho he pensat. m'ha dit que la iaia elena ja havia mort :(
descansa en pau iaia.




dilluns, de gener 18, 2010

amb la gemma, a masella...

hem deixat les bèsties, com diu ella, i hem anat a fer pells a mesella. hem pujat per la dreta de tot i estava tancat, o sigui que potser el proper dia si que agafem els peluts orelluts, com dic jo, jejeje!!
feia dies que no coincidiem amb la gemma, amb aquests horaris q fot... grrr!!
jo avui no em trobava gaire fina i al cap del bosc ja he girat cua :( però més val això que res! oi? ;) la gemma ha seguit fins dalt, que la pobra anava amb unes ganes bojes, després de tants dies sense poder pujar :)


diumenge, de gener 17, 2010

a rasos, amb els "duminguerus"

hi havia boira... :( amb en german avui voliem, a més de caminar amb en gel per la neu a rasos, fer proves amb la càmera; però gairebé tota l'estona ens hem trobat dins de la boira, i així no es poden fer fotos... grrr!!!
però malgrat això, ens ho hem passat bé, sobretot el gel, corrent amunt i avall. i en german, que no les tenia totes pq no li agrada gens passar fred, també ha disfrutat molt (i de fred no n'ha patit, jejeje!)
hi hem anat a les 2 del migdia, per evitar la massificació de penya típica dels diumenges, però tot i així, encara hi havia alguna gent, però a la que surts del perimetre de 200 metres del cotxe, ja no hi ha gent, tothom és allà, al costat del cotxe amb els trineus, no ho entenc :s


dimarts, de gener 12, 2010

a masella... a fer baixada :)

s'ha fet curt pq només hem fet dues horetes... i és q aquesta setmana curro per la tarda :( però ha estat bé, i més val això que res, oi?
hi hem anat amb la nuri, la laia no ha pogut venir pq estava pioca, una febrada que déu ni dó! espero que demà ja estigui recuperada, ànims laia! :)
la neu està força bé, en les pistes sense canons està massa justa però en general l'hem trobat molt guai :)
això si! feia un fred que pelava, si arriben a estar més estona crec que se m'hagués trencat la cara o algo, jejeje!!

dilluns, de gener 11, 2010

més rasos... és que està preciós!!

i el gelitu encantat de la vida! ahir hi vam tornar ell i jo sols, i avui hi hem anat amb la nuri i la laia, que, per cert, la laia debutava amb això de les pells de foca... encara que no ho semblava eh ;) com hi anava!! jejeje!!
quan a rasos hi ha tanta neu, m'agrada molt anar-hi, em puc endur en gel sense cap problema ni perill, i com que és tant a prop de casa trobo que ho he d'aprofitar.
el circuit és força planer però smenpre pots apretar per treure la carbonilla, encara que, no ens hem d'enganyar, jo disfruto també sense apretar, passejant i gaudint del paisatge i l'entorn :)

dissabte, de gener 09, 2010

semblava canadà!!

aquest matí hem anat a veure com estava la neu a rasos... més de mig metre! semblava canadà! estava preciós! hi hem anat amb el gel (naturalment), la nuri i la montse.
a berga feia un fred... anavem predisposades a congelar-nos allà dalt, però hi debia haver una mica d'inversió pq a rasos feia menys fred :) i la neu estava super bona.
ha estat tot plegat una mica improvitzat... a les 08:50 del matí m'ha trucat la nuri: "que dormies?", jajaja!! això em sona pq abans jo estilava aquest tarannà, jejeje!! i finalment hem quedat a les 12 del migdia per pujar a l'hora de menys fred, i quan hem acabat, entre una cosa i l'altra ens hem anat liant fins l'hora de sopar. ha estat un dia molt guai pq hem rigut força i hem fet de tot una mica, fins i tot hem anar al local dels fraizer i hem grabat uns coros femenins amb l'ajuda indispensable de la gemmeta delsl xenon per una cançó nova, jajajaja!! un fart de riure!!



dijous, de gener 07, 2010

au vinga!! una mica més de neu... :D

ja ho va dir ahir el mentiròleg de tv3... però fins que no ho veus, no ho saps del cert... aquest matí ens hem llevat amb les teulades blanques i tot el matí ha anat caient neu minsa.
espero que a la muntanya nevi amb mes intensitat, pq amb això no en tenim ni per començar! jejeje!!
la veritat és que ha estat xulo llevar-se amb una mini nevadeta així, encara que a la gemma i a mi ens ha fotut els plans enlaire :( haviem quedat per fer esquí de muntanya però amb aquest panorama no m'he volgut aventurar a la carretera... pq per la tarda treballo i quan comença a nevar no se sap mai com acabarà :)




dimecres, de gener 06, 2010

descobrint racons a la cerdanya... :)

avui festa! després de recollir el carbó que m'han deixat els reis al menjador de casa :), el gel i jo ens hem anat cap a la cerdanya amb el cotxe.
haviem quedat amb la gemma i l'oriol per anar a porté a fer pells, però m'ha trucat jla gemma just quan marxava de berga per dir-me q estava fent molt vent, i porté és un venturi de llibre, així que he agafar també les botes per caminar, per si de cas... la raquel també ha vingut a les 10 a casa la gemma (en jesús a casa, està lesionat, pobre), i, tot i que el vent havia afluixat, hem decidit anar a caminar... pujar a belloc, que jo encara no hi havia estat mai.
no hi havia neu pq és molt solei i no gaire alt... bé, a dalt de tot n'hi havia una mica, la justa pq el gel i la pica es treguéssin l'espina i s'hi revolquéssin una estona ;)
jo anar fent proves amb la nikon i la resta anar posant, quina paciència, jejeje!!
i... per fi tornem a la normalitat, ja s'han acabat les festes de nadal i la mare que les ha... jajaja!!