dimarts, de juny 29, 2010

caminant a la figuerassa

caminant també és xulo pujar la figuerassa, i ara feia un munt de temps que no ho feia... va ser la carme qui em va animar a fer-ho avui, amb ella, és clar!
hem quedat d'hora per no trobar tanta calor... però tot i així déu ni dó com estava el termòmetre! bé, és que per a nosaltres d'hora ha set les 09:30, som una mica princesetes, jajajaja!!
pujant pel dret, en un plis ets dalt, i la baixada per la pista, per poder trotar la mar de bé.
el que ha patit més la calor, ja us ho podeu imaginar, el gelitu, pobret... :) però no ha deixat passar cap de les oportunitats que ha tingut per refrescar-se, la més bona, a la font de la salamandra, de baixada, feia envaja i tot de veure'l disfrutar tant i tant ;)

diumenge, de juny 27, 2010

concert de fraizer a madrid !!

aquest cap de setmana, un altre cop, hem anat a madrid per concert fraizer. és increïble com triomfen allà! a madrid a la penya els agrada el rock'n'roll més que no pas a barcelona. ha set un finde molt profitós per a ells :) i jo m'ho he passat molt bé, perquè he compaginat les tasques de mànager amb les birres, entrepans a l'autopista, hotelillo guarro... que està molt bé! a més, ens va acompanyar (a part de la fanny, com sempre) el tete! el fan incondicional i número u dels fraizer, jajaja!
en aquesta ocasió va ser a barracudas rock bar, una sala del barri de la concepción, prop de las ventas davant d'ells van tocar un altre cop la sarahloud & the moondogs, com a almansa al març quan hi vam anar. la tia ha millorat molt, allà ja em va agrada llavors, però ahir a madrid... bffff! mil cops millor!




divendres, de juny 25, 2010

avui la figuerassa semblava més baixa ;)

avui amb la carme, un altre cop hem pujat la figuerassa en bici... però tant a mi com a ella se'ns ha fet molt curt, quan hem set a dalt ho hem comentat. què bé! suposo que és pq no parem de xerrar, repassem tots els temes, jajaja! hem baixat pel mateix lloc, la pista normal, pq així guanyem temps i després s'agraeix a l'hora de dutxar-se, preparar dinar, dinar... i cap a currar!

dissabte, de juny 19, 2010

la volta de gargallà en bici, amb la laia :)

amb màniga llarga i pirates! al més de juny, brrr! la laia anava un pèl més desabrigada, però amb la pell de gallina. quin rotllo aquest any, quin fred!
però bé, el cas és que per pedalar feia bona temperatura, no ens podiem queixar... hem fet la volta de gargallà (berga - avià - l'espunyola - montmajor - gargallà - sorba - navès - montmajor - l'espunyola - avià - berga) 55 km.
al final, per si de cas no ens voliem dutxar, s'ha ficat a ploure de valent, des d'avià fins a casa hem pedalat sota la pluja, i hem arribat ben xopes... això sí, una dutxa obligada amb aigüeta calentona ho soluciona tot :)


divendres, de juny 18, 2010

sant jeroni amb la marta i el gel

la marta divendres a la tarda no treballa, i com que jo avui tinc festa, hem quedat a monistrol de montserrat a les 14:00 aprox per anar fins el monestir de montserrat, i d'allà pujar a peu fins st. jeroni :)
hem deixat le cotxe de la marta a monistrol, i amb el meu hem pujat al monestir, on hem menjat el tiberi del viena-auto que, amb tota la previsió del món, duiem al cotxe, mmmm! què bona la coca vegetal!
hem pujat pel camí de les escales i teniem intenció de baixar pel dels pixapins... però no ho hem pogut fer, perquè el gel, que anava davant, ha decidit baixar per on haviem pujat, i no hem estat a temps de fer-lo rectificar: "és bastant avall" ens ha dit un noi a que hem preguntat si l'havia vist baixant per les escales, grrrr!
per cert, aquest noi, i dues noies més, són l'única gent catalana que hem trobat! tota la resta (un fotimer) de gent eren guiris!
i l'orellut no n'ha tingut prou, anant davant sense que el veiéssim, i decidir per on haviem de baixar... sinó que, a sobre, no ha parat al cotxe, ha seguit baixant per la carretera, direcció monistrol! entre la meva intuïció, i les pistes de la gent que anavem trobant, encara hem fet prou via la martai jo, i l'hem interceptat just quan trencava cap el monestir de sant benet, quin tiu, eh! què hi feia allà? volia fer llastimeta a les monges per tal que li donéssin un òs de vedella o què? jajajaj!!
per tot el demés, amb la marta, hem disfrutat molt, i hem rigut també molt :)


dijous, de juny 17, 2010

del camí de pedret directes al vaterinari...

avui amb el gelitu hem anat a córrer, com molts altres dies, al camí de pedret... tot anava bé, fins que de cop i volta l'orellut a començat a espolsar-se el cap de manera molt exagerada! i jo, que ho he trobat estrany he anat per mirar-li l'orella, perquè ja m'imaginava què havia passat.
no li he trobat res, és a dir, que no es veia res, però quan li tocava l'orella dreta es queixava amb uns crits molt forts. això encara reafirmava més les meves sospites... he pensat se li devia haber clavat una espiga seca, perquè quan passa això, l'espiga només entra, cada cop més, i no surt mai de la vida (vull dir que no surt per sí sola). i és molt perillòs, perquè acaben a dins de tot i causen infeccions que, localitzades al cap poden ser mortals!
no m'ho he rumiat gens, i encara que no haviem corregut ni deu minuts, ens n'hem tornat cap el cotxe i hem anat directes al veterinari.
efectivament! tenia dues espigues que ja li havien baixat pel conducte fins al revolt del timpà, així mateix m'ho ha dit el llicenciat.
pobre gel! quins brams mentre li ho miraven amb la cámera i després mentre les hi treien amb les pinces...
ara, no sé què ha fet més mal, si al gel les manipulacions del veterinari... o a mi la factura! 47'50€ per uns quatre minuts més o menys i unes gotes per prevenir la infecció! déu ni dó! no?



jajaja!! heu vist la foto? normalment no porto el mòbil quan corro per pedret, però avui el duia perquè ahir precisament li vaig deixar el relotge a la nuri i volia tenir idea del temps que corria.
el gelitu s'ha posat a fer cacona allà al costat i m'han vingut ganes de fer-li una fotillo, jajaja!! casualitats de la vida, m'ha anat bé per no haber de fer un post sense cap imatge ;)

dimecres, de juny 16, 2010

l'Ingrid ve de visita! :D

l'ingrid és una meva amiga sueca, aviat farà tres anys de l'última vegada que ens haviem vist, va ser al mes de setembre del 2007, vaig anar a passar el meu aniversari allà, a strömstad. aquesta setmana ha vingut ella aquí a berga, per escalar i desconnectar de la vida quotidiana de la que és protagonista. Ha vingut amb una seva amiga, la disa, que és la rossa que seu a l costat seu a la foto, amb més pinta de sueca que ella ;)
van arribat dilluns al vespre, i ahir vam preparar un soparet a la terrassa de casa, amb l'aure i en joan miquel de convidats també!


diumenge, de juny 13, 2010

ai quina soneta... :o ahir fraizer + kain tubal + mabe'l a la sala begood (bcn)

ahir dissabte, nit rockera a barcelona! teniem bolo de fraizer, en aquesta ocasió acompanyats de kain tubal (madrid), i els mabe'l, que ja són com de la família :)
els fraizer presentaven el nou disc, con el cielo en los pies, que els va arribar fa quatre dies de frança, on el van enviar per fer-ne les còpies. ha quedat xul·líssim, i sona genial!
van venir la marta i el pep! em va fer molta il·lu, de mica en mica anem engrossint la representació roca dintre dels fans de fraizer! jejeje! el tete que sempre ve, ja se sap algunes lletres de les cançons i animava com si fos quatre persones en una, jajaja! i ja va anar bé, ja... perquè de públic no n'hi havia gaire, i feia falta una mica d'ambient per fer pujar el caliu a la sala. Quina llàstima que, un concert com el d'ahir, no el disfrutin més persones. tots tres grups van tocar molt bé, jo crec que ho van fer igual que si estéssin tocant per una multitut, si els veies i no t'hi fixaves, no semblava que no hi hagués gaire gent, ho van donar tot!
el que va emprenyar una mica més que el tema de l'assistència de gent, va ser els seriosos problemes que va tenir el tècnic de so en el moment de l'actuació de fraizer! grrrr! realment n'hi havia per llençar cadires al cap d'algú... però al cap i a la fi, hi érem per disfrutar i passar-nos-ho bé! i aquests rockeros no són tant durs com semblen, s'ho van agafar amb filosofia i van acabar l'actuació tant bé com van poder.
i jo aquest matí, a les 8 em posava a treballar... per això el títol del post, estic morta de son! jejeje! per cert... ahir, ni un piti! :D això ja ho tinc superat! ;)










divendres, de juny 11, 2010

ja no fumo! :D

i no fumava gaire... però des de fa un any i mig, o un pelet més, que faig algun cigarret als vespres. alguns dies 2, alguns dies 4, alguns dies 6, alguns dies 0, però algun dia, quan surto a la nit, puc arribar a mig paquet! i ja fa dies que pensava que millor que ho deixès, perquè no val la pena enganxar-s'hi, oi?
bé, avui és el 6è dia que no fumo cap piti! l'ultim va ser en el concert fraizer de dissabte a manresa... i ho porto bé, només quan vaig a fer la birra trobo que em vindria de gust una mica de fum, jejeje!
demà tinc la prova de foc, concertillo a barna, fraizer a la sala begood, ai ai ai! en realitat és per això que estic fent aquest post, per sentir-me una mica més compromesa amb aquesta decisió, sembla que si ho escric i ho faig públic, ho podré mantanir més fàcilment, això espero!


diumenge, de juny 06, 2010

descarreguem les bicis del cotxe per posar-hi els amplis!

dissabte al matí vam marxar de deltebre ràpidament cap a berga, i a la tarda, amb el cotxe carregat amb els estris de concertillu, cap a manresa amb els fraizer per anar a tocar al vermell amb uns nois de granada que es diuen guadalupe plata. va ser tot molt precipitat però va estar bé!
ens van trucar dimarts, aquest grup ja tenia el concert programat des de feia un munt de dies, però la setmana passada a la corunya van patir un accdent amb la seva furgo i encara estaven per acabar de rebre tot el seu equip per missatgeria... un lio d'aquells que tela, els pobres!
va anar molt bé pq al ser a manresa les meves sisters, la marta i la llúcia, que encara nos els havien vist, van venir :) ja només li falta a la sònia... però el millor de tot és que l'oriol, que només té 13 anys i no pot entrar a les sales on toquen normalment, aquí al vermell si que va poder venir, i li van agradar mooolt! :D

divendres, de juny 04, 2010

ja està! s'han acabat! sempre s'acaben... :)

i avui ens despedim de les terres de l'ebre, demà al matí marxem quan haguem esmorzat i carregat el cotxe. la setmaneta ha passat volant!
per acabar, hem anat a amposta per la vora sud del riu, en un carril-bici molt ben equipat amb baranes de fusta i senyalització abundant. hem fet una volta per la població (amb aturadeta al bar, és clar!) i hem tornat per la vora nord del riu, pel gr 99, fins arribar a deltebre, una altra aturada al bar... i cap a casa. al pelut orellut en aquesta ocasió hem decidit deixar-lo a casa, bé, ell també ho tenia clar... quan marxavem amb la bici ell es feia el despistat, mirant cap una altra banda i no xiulava pq no en sap, que si no... jajaja!! a diferència d'ahir, que quan ens veia equipant-nos ja es posava prop de la porta movent la cua :) avui està destrossat! però curiosament, està supercarinyós, des d'ahir... què maco!


dijous, de juny 03, 2010

què maca l'illa de buda!! :)

és clar, sobre el mapa... sembla que és obligatòria la visita a l'illa de buda! enlloc del mapa diu que no s'hi pot entrar! grrr! resulta que a part de ser parc natural del delta, segons ens han dit uns nois locals que hem trobat, és privada i no hi deixen entrar; només es pot visitar alguns dies comptats que deixen passar per veure-la, com una jornada de portes obertes :)
el que passa que ens ho han dit quan ja erem allà al costat, després de fer tot el trajecte en bici, jajaja!! però ja ho diuen: el més important és el camí; i fora bromes, també és molt maco :)
el pobre gelitu ens ha acompanyat, i està molt content pq a ell li agrada sentir-se integrat (al german li fa molta gràcia aquesta expressió quan em refereixo a l'orellut, però és cert!), ha patit una mica eh, 42 quilòmetres! el gel avui ha fet una marató!
quan hem parat al bar per fer la birra de rigor, poc abans d'arribar a casa, el gelitu també s'ha donat un gustassu! li han regalat un òs del caldo, mmmmmm! :)
per cert, avui en el viatge d'anada amb el trasbordador ens han convidat... anem prosperant, ja us ho dic! demà ens pagaran? jajaja




dimecres, de juny 02, 2010

la punta de la banya... què falta mooolt?

avui voliem arribar a la punta de la banya en bici. el german l'aure i jo, hem sortit pedalant des de casa, i la fanny ha fet un tros en cotxe, fins els muntells, i des d'allà ens ha acompanyat pedalant; el gel s'ha quedat a descansar a casa :)
tot molt bé, avui no feia gaire vent i el sol no ha sortit a picar de valent fins a mitja excursió.
però ja en l'ultim tram, quan érem al braç de la banya, i el camí era sorra de platja d'aquesta que costa pedalar (bé, un mica compactada, però...), el sol ens axixarrava de debò, s'ha fet l'hora de dinar (pq és clar, sortim a l'hora dels marquesos, i desseguida es fa hora de dinar, jajaja!!), ens han dit que en tota la banya no hi havia cap xiringuito ni res, de fet, el bar més proper era als muntells o al poble nou del delta... hem fet càlculs i hem vist que se'ns faria molt tard i que arribariem al bar dehidrtatdíssims i famèlics. hem fet mitja volta i cap a fer la birra, com no? jajaja!!
de totes maneres, en el braç de la banya, tots quatre ens hem quedat una mica decebuts del paisatge, no és tant maco i a més està brut!! a la sorra hi ha brossa!! i tota una filera de pals elèctrics que porten el cable fins la punta, queda horrorós!! potser la punta és preciosa, de moment no ho sabem, però nosaltres crèiem que el braç ja seria maco de veure ;)
pel camí hem trobat de tot, carretera, camí asfaltat, camí de terra, platja, trabordador... de tot! val a dir, que el trasbordador cada dia ens surt més barat! potser l'ultim dia ja ens paguen i tot per pujar-hi! jajaja! són enrotllats aquests delteros... :)


dimarts, de juny 01, 2010

passa'm l'aftersun, jajaja!!

ahir ens vam ben axixarrar amb el sol... i això que ens vam posar protecció cada hora o hora i mitja! però és que picava de valent!
vam anar a fer una excursió en bici, tots quatre i el gelitu corrent :)
sortint de la casa, cap al poble de deltebre, trasbordador fins st. jaume d'enveja i un trosset del gr fins balada.
el pobre gel amb un pam de llengua des de que vam sortir fins que vam arribar, jejeje!!
al trasbordador d'anada, el duia lligat, pq no sabia com s'ho prendria això de navegar... però a la tornada anava ben sueltu, de fet, va saltar de la plataforma fins i tot abans de que parés del tot! què eixerit! :)
avui ens hem près el dia amb més calma, en cotxe cap el poble nou del delta. ho hem trobat molt maco i em sembla que demà hi tornarem en bici per veure la península de la banya.