diumenge, de maig 30, 2010

a deltebre, fugint de la patum! :)

aquest matí, hem agafat amb el german, l'aure, la fanny i el gel els cotxes i ens n'hem anat a deltebre. aquí passarem tota la setmaneta, fins dissabte o diumenge vinent. aprofitant que la setmana de patum, ells poden fer festa de la feina, i que a més, la patum ja cansa! jejeje! jo vaig demanar les vacancetes aq dates amb tota la previsió :)
hem arribat al migdia, hem dinat a la caseta que hem llogat, i hem agafat les bicis per anar a descobrir una mica el parc natural... encara que hem hagut de recular pq es veu que els gossos sense lligar molesten les aus més que els cotxes 4x4 conduïts per pixapins... i el guarda del parc ens ha dit que "adéu molt bones".
però demà anirem per camins fora del parc natural protegit ;)




divendres, de maig 28, 2010

us presento la rut :)

ja fa nou setmanes que l'anna va tenir aquesta nena tant i tant bonica, la rut :)
avui, amb la gemma l'hem anat a visitar, que ja en teniem ganes! què maca! bé, les dues estan maquíssimes, a l'anna li senta bé això de ser mare eh...
també vam veure la casa nova de l'anna i en marc, i déu ni dó que guapa és també! amb la gemma hem flipat bastant, els feia més hippies jo a l'anna i el marc, jejeje!!
moltíssimes felicitats anna!

dijous, de maig 27, 2010

serrat del migdia, canals de sant miquel i sant miquel de les canals...

aquest matí la laia i la nuri ens han ensenyat uns racons del berguedà que no coneixiem... les canals de sant miquel, sant miquel de les canals i el serrat del migdia. hem pujat al serrat del migdia pel camí de les canals de sant miquel, que són unes canals que arriben al pantà de la baells, i es diuen així pq passen pel costat de l'ermita de sant miquel de les canals, que es diu així pq és al costat de les canals de sant miquel (curiosos noms sinergètics, oi? a mi m'ha fet molta gràcia!).
l'expedició estava formada per: la laia, la nuri, la carme, la gemma, i jo :) bé, i el gel i la pica!
he de mencionar que la nuri, amb el mapa a les mans i al capdavant de la fila, ha estat una magnífica guia, i ens explicava els punts d'interès de l'itinerari, com el coll de l'oveller, que es diu així pq al ser un pas molt estret, els pastors aprofitaven per fer recompte d'ovelles :)
a la baixada hem fet una mica més de volta, i fins i tot hem hagut de passar per un pont de mico bastant llarg; tot i que no ens podiem assegurar pq no duiem estris, la caiguda s'hagues limitat a un banyet i haver de renovar el telèfon mòbil amb el plan de puntos de vodafone ;) però ningú no ha caigut! això si, la gemma i la nuri no han desaprofitat l'oportunitat de refrescar-se, i sense cap mania, s'han tret la roba i de cap a l'aigua!
no cal dir que el gel i la pica també s'han banyat tant com han pogut! han disfrutat molt i ara el gelitu és a terra del menjador fet pols i satisfet!








dimecres, de maig 26, 2010

a la figuerassa en btt, disfrutant la primavera :)

aquest matí, quan el gelitu ha vist que m'equipava per anar en bici (bàsicament en el moment en què agafo el casc) ja m'ha mirat com sol fer-ho cada vegada... amb carona de voler dir: "que no te m'enportes?" jajaja! pensareu que és broma, però és cert! els gossos aprenen per associassionisme, no és cap tonteria! quan el gel veu que em vesteixo i agafo les sabatilles de córrer, altrament anomenades bambes, es torna boig! a més aquests dies hem estat sortint molt a córrer a pedret i a queralt amb ell :) en canvi, quan em veu agafar el casc de la bici, ja sap que es queda sol a casa... igual que quan em poso sabates i me'n vaig a currar, però llavors, és clar, no em sento tant culpable com quan vaig a fer esport :) encara que no es pot pas queixar gens aquest gos meu eh!
i és que si! avui tocava bici. hem anat amb la carme i la laia a la figuerassa, per la pista principal, i per baixar hem passat pel coll de l'oreller i cap a la ctra dels rasos. quin bo que ens ha fet! genial! :)


dilluns, de maig 24, 2010

vacancetes de primaveeeera :)

etic de vacances! què bé! no podria ser així tot l'any? em sembla que no, jejeje!! vaig plegar divendres al vespre i no hi he de tornar fins el dia 7 de juny, dues setmanetes :)
el cap de setmana va pujar el tete de visita, vam fer soparet amb la colla a la menta dissabte, i ahir vam anar a berenar a manresa, pq l'oriol va fer 13 anys i li van muntar una festeta... amb pastís, és clar! per molts anys oriol!


dimecres, de maig 19, 2010

amb en quico a escalar al sectoret de "la vinya", a berga

aquest matí, a les 10 esmorzaret a la font del ros, a aquella hora plegava en quico, que treballa allà al costat, i hem anat a escalar al sectoret de berga de la vinya. jo he fet dues vietes en top-rope que m'han agradat molt. no hem tingut temps per gaire més pq a quarts d'una ja em va bé ser a casa per dutxar-me i dinar... i anar a currar :(
quan hem arribat al lloc, en quico ha deixat els trastos per allà i s'ha endut a peu de la via només els gats, anrés, corda i ferros... llavors s'ha adonat que dels dos parells de gats que duia, n'havia agafat un de cada!! jajajaja!! i enlloc d'anar a buscar l'altre de cada que tenia a la motxilla, s'ha fixat que era un de cada peu i... sense maníes se'ls ha calçat i ha començat a enfilar-se!! jajaja!! és un carck, segur que descalç també treparia :)

dimarts, de maig 18, 2010

la ruta de les colònies en btt

un altre cop, a les 10 al poste, amb la montse i la carme. hem passat pel menfis, graugés, obiols, i d'allà hem agafat la ruta de les colònies i hem arribat a cal prat, a puig-reig. hem girat i hem tornat pel mateix camí... la cosa ja ha anat just, a la 1 a casa, dutxa, dinar i cap a currar!
ens ho passem bé, no parem de xerrar (si us xiulen les orelles, ahmm, ja sabeu pq és, jejeje!) i així se'ns passa el temps volant!
cap a ultima hora hem tingut calor i tot! ja era horaaaa :) què bé! sembla que si que ja fa el temps que toca al maig...


diumenge, de maig 16, 2010

kagum el barça, l'afició, i la mare que els ha parit a tots!!

i és que si! avui el barça deu haver guanyat alguna cosa important (important per a ells, jo en passo!) pq ja fa hores que no deixo de sentir petards! i a mi em molesten poc, però em trenca el cor veure el gelitu acollonit, tremolant sense parar, cargolat al terra de la cuina, pq és un dels espais de casa que no dónen al carrer, i des d'on sent una mica menys els petards...
com pot ser que la gent es torni tant boja amb una cosa així? que tothom aplaudeixi que als funcionaris els retallin el sou i en canvi no siguin conscients de l'aberració que significa la quantitat de diners que mou una "afició" com el futbol? aquest és un món de bojos!
tant feliç que estava el gel aquesta tarda! hem anat a capolat a caminar al camí dels tossals amb el german. disfrutant de que sembla que és el canvi de temps que tots estavem esperant :)






divendres, de maig 14, 2010

què no farà mai més bon temps o què??

ja n'estem fins els pebrots, d'aquest temps!! recordo que l'any passat per aquesta època ja ens vetiem amb màniga curta!! per un dia de bo que ens fa... 8 de dolents, grrrr!! :(
aquesta setmaneta hem hagut d'anul·lar dos dies la btt per pluja, amb la montse i la carme.
ens hem hagut de conformar en anar a córrer una mica. home, en gelitu encantat de la vida, en bici no ens pot acompanyar però a córrer sí que ve :) a més, a ell la calor tampoc li agrada...
com no canvii el temps, hauré de comença a pensar en l'emigració! jejeje!

divendres, de maig 07, 2010

més btt...

quan comences a agafar la bici, és com un vici... ja no pots para mai més, jajaja!! ahir al vespre, telefonassu amb la laia i la carme: "tornem a fer mountain-bike?" i si! aquest matí, a les 10 igual que ahir al poste.
seguia havent-hi fang, però no ens acollonim per res nosaltres, i arribar ben brutes a casa ja forma part del fet, oi? :)
avui no he caigut jo... però la carme si! més o menys ha sigut una repetició de la meva d'ahir. la laia en canvi, no sé si serà per la pulsera de l'equilibri o què, però res, no ha fet cap petonet al terra :)
passant la riera, jo m'he preparat per si de cas alguna de les dues queia, i podre-los fer la foto, però no...
hem passat un altre cop per sant quintí, però per una ruta diferent d'ahir. també hem passat per obiols. i per casa d'algun pagès molt i molt enrotllat que senyalitza els vailets (fils elèctrics pel bestiar), no ho havia vist mai, i trobo que és d'agraïr, pq suposo que un dia o altre tots ens hem fotut de lloros per culpa d'un vailet :)










dijous, de maig 06, 2010

btt pel berguedà :)

com que fa dies que no plou i no hi deu haver fang... anem en btt!! jajaja!! (si no viviu a la lluna, ja sabeu que és broma, que déu ni dó com ha anat plovent aquests dies), la veritat és que les fortes ventades d'abans d'ahir, però, ens han donat un cop de mà, eixugant el terreny; tot i així... de fang n'hem trobat un munt! :)
hem fet una rutilla pel pla, la de sant quintí de tota la vida, a mi m'agrada molt aquesta! hi hem anat amb la carme, la montse i l'albert.
poc després de començar, jo ja m'he fotut de lloros, com no! però ho he fet bé: he deixat passar tothom i quan no em veia ningú, llavors he caigut, jajaja!! res greu, una espolsateta i au! tornem-hi que no ha estat res :)
amb la montse i la carme hi volem tornar la setmana que ve, a veure quin temps fa; i a veure quina ruta ens animem a fer !