dijous, de novembre 06, 2008

segona tossa .·.·.·.

això ja serà un no parar! avui he tornat a masella a esquiar :) haviem quedat amb l'alba, el pep i l'ivan, després ens hem trobat un amic d'en pep que es diu joan... ui! i el gel, com no! o sigui que ha estat una mica més distret que dilluns.
ja tenia ganes d'anar amb l'alba a fer esquí de muntanya, tot l'estiu que en parlàvem, ella em deia que no se li dóna gaire bé i que no és gaire soferta amb el fred... doncs sort n'hi ha! feia fred, nevava, però haurieu d'haver vist com hi anava... semblava una pro! jejeje!
jo avui volia fer un parell de pujades, però he passat molt fred a les mans i quan hem arribat a baix, una força misteriosa m'ha fet anar de pet cap el cotxe i desequipar-me sense parar-me ni a pensar si volia tornar a pujar o no :P però bé, per coemnçar la temporada ja està bé anar fent de mica en mica... ens hem d'anar habituant.

3 comentaris:

ivan ha dit...

Sí, sí... feia fresqueta però després de 100m de pujadeta ja estavem tots baixant la cremallera de la jaqueta per no suar tant :)
Tenim temps a posar-nos en forma.

El que sí que ho està és el Gel que ens repassa a tots de pujada... i casi també de baixada!

annna ha dit...

En quin collons d'esport sou dolents, em pregunto jo?????
domineu tots el temes, eh!!! aixo es frustrant, nois, es per plorar, bé i de pas per felicitar-vos,biiiieeeeeeennn!!!! esperem q la temporada sigui igual de bona que aquests començaments!! apa ironmans, ens veiem!!

laura ha dit...

ei ivan! ja anirem entrenant, a veure si algun dia podem seguir el gel de prop :p

anneta, que tu d'esquiar si que en saps, no ploris tant i vine un dia a fer alpí almenys! ;)