dilluns, de febrer 23, 2009

cap de setmana de relax a l'estartit :)

ja fa dies que estava planejat: cap de setmana tranquil·let a l'estartit amb en german... no mirar el relotge, menjar quan tinguem gana, dormir tant com puguem, córrer una mica quan vingui de gust, sortir a fer el got al vespre...
doncs bé, el cap de setmana va começar divendres al matí, per fer-ho bé ;) i vam ser allà fins diumenge al migdia. el temps ens va acompanyar, tot i que l'aire era fresquet, però al més de febrer ja se sap!
a l'estartit hi ha un bar on cada vespre hi ha música en directe (rock and roll, per descomptat). és la sala mariscal, on, per cert, els fraizer ja han tocat algun cop i aquest any repetiran el dia 3 de juliol, aneu-vos-ho apuntant a l'agendaaaaaaaa!! jejejeje!! el cas és que hi vam acabar totes dues nits que vam ser allà, dissabte sessió de heavy metal, ai ai ai quin mal de cap! jajajaja!! ens ho vam passar molt bé! el culpable de tot això... en llorens, l'amo de la sala mariscal, vaja personatge! un 10! mireu-lo a les fotos, és el boig de la barba :)
és clar que potser aquesta no és la idea que tenim quan parlem d'un cap de setmana de tranquil·litat... :D







5 comentaris:

annna ha dit...

Hi! Laureta, definitiavament hem canviat els conceptes...finde trankilet, jejejeje!!! ja es veu a les fotos!!!!!!!! Molt bé! M'alegro molt q tb visquis el "lado oscuro de la vida" q és molt i molt divertit i tb aporta cert tipus d'endorfines,jejeje!
Però el q està clar és q ha stat molt ambientat!
El meu si q ha stat trankilet tot i q he stat a sitges, el carnestoltes, l'he vist de "refilon" xo m'ho he passat molt bé, tranquila, ben acompanyada i bé!!!!
un petonàs!
records a frazers!

Alba ha dit...

S'ha de fer de tot! I tant!!! FEM-HO BÉ!!! Un petó ben fort

laura ha dit...

eiiii... :)
anna wapa! el finde va estar molt xulo, i el teu també sembla que va estar molt però que molt bé eh...
petons

alba, si que s'ha de fer de tot! però tu tb en saps eh... que quan t'hi poses també "ho fas bé!!" tu... jejeje!! un petó molt gran!

Anna i Fredi ha dit...

Laureta!!!! Demà es el gran dia!!!! Espero que et vagi molt molt bé. Volem la crònica al blog. I no et cansis, jejeje. Un peto molt gran.

laura ha dit...

anna i fredi! ai ai ai que estic ben acollonida... jejeje! a veure com va, suposo q bé ;)però hi ha una cosa que si que us puc assegurar: cansar-me si que em cansaré!!!!! jajajaja!! un petò moooolt gra x cadascún :)