dijous, de juliol 29, 2010

a penyíscola de visita...

a la cala argilaga hi estem de p- mare, però ens hem atxitxarrat una mica amb el sol, jejeje! i per això avui hem decidit que seria un bon dia per visitar penyíscola, amb la calma, a passejar... el gel es porta super bé, no sé si serà perquè amb la calor li baixa l'energia o què, però sembla un gos acostumadíssim a anar lligat pels carrers, dóna gust!
al castell no hi hem entrat, no podien entrar orelluts, però de totes maneres no sé si val la pena pagar entrada per veure quatre canons... lo més maco són els carrers col·lindants al castell justament! amb botigues i bars molt pintorescos i que al ser tant estrets, feia ombra a tot arreu.
llavors, per posar la cirereta, un geladet en una terrassa amb vistes al mar, just a dalt de la muralla del castell on hi passava ventet suficient per refrescar una mica... i on hem pogut comprovar que et pots trobar berguedans a qualsevol lloc! jajaja! hem trobat dues parelles que coneixem de berga...
al vespre hem anat a sopar a un restaurant amb un jardí molt maco, fins i tot el gel ha menjat els ossos de l'entrecot del german ;)