dilluns, de març 16, 2009

via verda de la terra alta... en un dia primaveral total!

a catalunya en tenim unes quantes. les vies verdes són camins ferroviàris en desús, que han estat mínimament habilitats i senyalitzats per fer-hi excursions en btt o a peu. com que antigament hi passaven els carrilets, són camins molt planers, per això són un lloc ideal per anar-hi a passejar i són aptes per a tothom. a més, passen per llocs molt bonics, i per punts on no s'hi pot arribar per cap altre camí.
ahir diumenge en vam anar a fer una, la via verda de la terra alta, l'aure, la fanny, el german i jo.
vam començar a l'antiga estació del poble d'arnés, i vam acabar a la de pinell de brai (i després de tornada per agafar el cotxe, és clar, perquè aquest tourneo tant benparit encara no em sap venir a buscar tot sol, jejeje!)
la ruta ens va agradar molt, i el paisatge és guapíssim, a més ens va fer un dia espectacular... encara que per ser perfecte, avui hauriem hagut de tenir festa, jejeje! ;) pq com sempre, els horaris que haviem planificat éren massa optimistes... i ens vam endarrerir una mica: vam començar un pèl més tard, vam parar per fer el got, a dinar... després, tornant amb el cotxe vam parar a sopar... total que vam arribar a casa a la 1 més o menys, i avui a les 6:20 del matí sonava el despertador!!! en aquell moment l'hauria llençat per la finestra, però la veritat és que un cop t'has llevat ja està, oi? avui a dormir d'hora i au! :)





3 comentaris:

Alba ha dit...

Veus Laureta ja tenim la primavera aquí... Ptns!!!!

annna ha dit...

Ei! m'agrada molt aqt "combi", em sembla fantàstic: rock-bike-hard-bici-roll-on-mountain-etc, m'encanta :)
Felicitats per fer-ho tant bé!!!!! a tots!
Aki tenim un exemple del q a vegades sembla quasi impossible i es fa realiat....:)

annna
una abraçada general!

laura ha dit...

alba! ai si nena! q bé oi? petons.

anna, a veure si t'apuntes tu tb un dia... :p