dilluns, de novembre 16, 2009

visita al parc natural dels volcans de la garrotxa

ahir diumenge amb en german i el gel vam anar a trobar-nos amb la carol i la joana a olot, per anar a visitar el parc natural dels volcans.
que guapa q està la joana!!! :D feia moooolts dies que no la veia! és súper simpàtica, només es fa la rància amb la càmera de fotos, jejeje :)
bé, jo no hi havia anat mai en diumenge allà als volcans, i déu ni dó la gentada que hi havia, brrrr!! i per acabar-ho d'adobar, el gel es va "distreure" una mica i va acabar extraviat :s però res, desseguida el vam trobar a poc més d'un quilòmetre del parquing on haviem deixat el cotxe per caminar... aiiiii... aquest gelitu!!

3 comentaris:

Carol ha dit...

Hola wapa!!! eiiii quina foto més xula eh, quina il.lu totes tres, m'ha fet molta gràcia no se he recordat quan ens vam coneixer i mira ara tu tan guay i jo amb aquesta preciositat de filla que tinc!!!jiji un peto molt fort Tieta Laura!!

Alba ha dit...

Esteu molt mones en aquesta foto! Ptns!!!

laura ha dit...

ei carol! si nena! el temos passa... però ja veus que tenim la sort de que ens va aportant coses molt positives, oi? ;) ja et passaré totes les fotos del dia... que n'hi ha de ben xules. un petó!

alba wapa! i és clar! què vols! no en sabem nosaltres de sortir lletges a les fotos, jejejejej!! ;) un petó tb x tu!