divendres, d’abril 30, 2010

quina setmaneta...

les setmanes que treballo de matins em costen molt! però aquesta, a més, he patit una passa de mal de panxa :( del dimarts fins dijous...
avui però, ja estic més vitàlica, i he anat a córrer una mica amb la carme i el gel a pedret, pq demà i demà passat treballo 12 horetes i no podré fer res, necessito moure el body!! a veure la setmana q ve quin temps fa, pq tinc festa i ganes de fer coses :D




3 comentaris:

Carol ha dit...

Aquesta setmaneta està un amica passada per h2o eh!!! però fer festa sempre va bé!! quines ganes que tinc jo!!!Un petonet wapa!!

TINA ha dit...

Al Gel si que li toca moure el Body!!! Aquest temps encara no ens deixarà fer bici aquesta setmana!!! Un altre cop agafa els esquís que encara toca fer metres cap amunt!! ahir quasi quedo sitiada al mig de la collada a les 22h quan sortia de la feina!! quins apuros!!
La setmana que vé esquí de muntanya, la bici per més endavant!!

laura ha dit...

carol! quina m---- de temps!! grr!! però tb tens raó en que estar de festa sempre mola! :) molts petons!!

tina! sou de por aq de la cerdanya, fins que no s'acaba la neu, allà anar fent pells, amb les ganes de bici que fa per aki al berguedà, jajajaja!! no dona, és broma, si teniu raó, potser m'apunto jo i tot a fer una sortideta amb els eskis per aki... ui! el gelitu posa bona cara :)
i què el toyota, com es porta a la neu...? ai aquesta collada!!
molta petonets també!!