dimecres, de setembre 29, 2010

ara els fraizer se'n volen anar a viure a madrid!

és broma, de moment... jejeje! però és que allà les coses els van tant vent-de-cua, que em fa por que al final als bars de l'autopista ja ens saludaran pel nom quan ens vegin entrar! quin fart de viatges cap a la capital d'espanya! però estic molt contenta, i ells encara n'estan més :)
allà tot és màgic, la gent flipa amb la seva música, que és més de l'estil d'aq capital, i sobretot flipen amb l'energia dels fraizer a l'escenari, que per als qui no els heu vist mai... és d'altíssim voltatge!
ahir hi vam anar per fer de teloners d'una banda dels e.e.u.u. que es diu 9 pound hammer, que són molt bons i estan de gira per europa recorrent sales petites, malgrat que als states emplenen grans pavellons.
la sala de madrid que van triar aquests yankies (que no són tontos) va ser la mítica i genuïna gruta77, la més rockera de madrid! el so espectacular, i l'escenari molt alt, la veritat és que va estar molt bé :) se'm va fer super curt el show dels fraizer, 45 minuts que se'm van passar volant.
tot es va lligar d'ultima hora fa 7 o 8 dies, o sigui que de córrer cuita vam haver d'espavilar-nos per agafar festa i poder anar cap allà. jo de festa només en vaig poder fer ahir, així aquest matí el despertador ha fet un mal!! a quarts de 7, al cap d'unes tres horetes de llit, "riiiiiing-riiiiiing", grrrr! carretera i manta cap a berga, i sant tornem-hi.