dilluns, de setembre 27, 2010

parís... la ville de l'amour...

doncs cap a parís! a celebrar el meu aniversari... i els dos anys amb en german ;)
cap de setmana llampeg, pim-pam. vam sortir el divendres a la nit de perpinyà en tren i hi vam arribar a les 7 del matí del dissabte. o sigui que teniem tooooot el dissabte i tooooot el diumenge fins al vespre que tornavem a agafar el tren.
dissabte vam aprofitar ben bé el dia, a les 9 ja haviem deixat les maletes a l'hotel i ja érem a la tour eiffel, què gran! però encara més gran era la cua de penya que hi havia esperant per comprar els tickets per pujar... així que en vam desistir. de totes maneres, des de sota ja és super espectacular! em va encantar!
llavors vam decidir caminar i caminar... cap a l'arc de triomf, els champs elysées, el luvre, notre dame, el moulin rouge... quin mal de peus! bé, no tant pq ja anavem preparats, ben calçats per caminar, jeje!
tot i les previsions de pluja, el temps ens va deixar fer bastant, el que sí que feia era molt fred, grrrr! i vent :s però a mi ja m'agrada ;)
el diumenge vam fer menys de guiris i vam disfrutar passejant per els carrerons de pintors i les rodalies de notre dame, que és el que ens havia agradat més. per la tarda sí que va ploure, i vam passejar per l'avinguda dels champs-elysées.
en german, tirant baix, s'ha begut 83 litres de cafè amb llet, li encanten els gran-café-au-lait 's de parís, i li venen de gust a qualsevol hora!
una anècdota divertida: mirant el mapa, mirant el mapa, vaig veure la "pl. l. armstrong"! i vaig pensar: "quin detall aquests gabatxos, amb la tírria que li ténen al lance, i li han posat el seu nom a una plaça a parís! quina il·lusió... me n'hi vaig a fer una foto". i tot i que no és una zona gens turística, vam agafar el metro i cap allà. i quan hi vam arribar, hi deia "pl. de louis armstrong", jajaja!





2 comentaris:

Alba ha dit...

Mira'ls ells!!! a París con "amour"... Molt bé, s'ha de fer de tot en aquesta vida. Me n'alegro que us ho anés tot bé. PTNS!

laura ha dit...

alba, jeje! si nena ;) l'amor que no ens falti mai!