dilluns, de maig 04, 2009

cap de setmana a valència, bon temps i rock'n'roll!!

ja sóc una de les fans més seguidores dels fraizer, jajajaja!! amb la fanny i la vane, aquest cap de setmana no ens podiem perdre un concert com aquest! dissabte tocaven a la sala matisse, a valència, i aprofitant les vacances i el bon temps... carretera i manta cap allà!
tocaven els fraizer i un guitarrista boníssim amb el seu grup, en graham foster, un paio britànic que té ja uns quants anys i... com toca!!
els fraizer van tocar primer, i després en graham, va ser una llàstima pq al principi no hi havia gaire gent, es va anar animant més tard, però van tocar molt bé, regalant energia, com sempre ;)
l'endemà, vam decidir quedar-nos i fer el gos per la city, platjeta, cerveseta, soparet de primera... i a dormir d'hora, q estavem cansats.


3 comentaris:

Alba ha dit...

Me n'alegro que us anés bé, tant el concert com l'escapadeta de cap de setmana! Un petonàs!

annna ha dit...

Queen, sort que li vas posar el nom adequat al teu bloc, xq jo ja et donava per perduada tants de dies sense saber res de tu, sort que amb el bloc vaig tenint news de les vostres "andances" pel món.
M'alegro que ho passeu bé i que els concerts surtin bé i que ti tb stiguis bé, x la bona cara q fas, bé tu i tots plegats.!

Fins aviat macos!
una abraçada!

laura ha dit...

ei alba... has de venir al proper concert eh! ;) t'agradarà molt!
petons wapa.

anna, jejeje... es la idea del bolg, q sapigueu "per on passo" :)
de totes maneres, un dia d'aq a veure si anem a fer un got i ens posem al dia, no?
petonets a t tb! mua!