dimarts, de desembre 29, 2009

ara sí que farem bones fotoooooos!! :D



heu vist quin regalitu de nadal que ens hem fet amb en german?? amb la compacta surten fotos xules però... amb una reflex... no hi ha color! oi?
ahir al matí, després de deixar la sònia i en toni a l'aeroport del prat, ens en vam anar a granvia2 amb en german a buscar la nikon d90 a pixmania.com, bufff!! no sé si explicar-vos la gran odisea que vam viure allà... potser no és igual tot l'any, però ahir era pitjor que una casa de bojos :s
però bé, el cas és que ja la tenim, i estem molt motivats x posar-nos les piles i començar a fer fotos de debò :)
de moment avui al matí ja l'he dut a porté-puymorens, on havia quedat amb la raquel, però entre els esquís, el gelitu per allà esberat i tot plegat, no he pogut fer gaires proves. dit així, sembla que encara no li hagi fet gaire cas, però la veritat és que no paro, ahir a la tarda, quan vam arribar, vaig posar les dues bateries a cerregar, i abans d'anar a dormir, la primera ja es va esgotar del tot!! jajaja!!


3 comentaris:

Carol ha dit...

Caraiiiiiiiiiiiiiiii quina camara nena!!!!! el petit problema que li veig es que no si val dir: aguanta la motxila un moment i desprès marxar corrents eh!!! que aquesta si que deu pesar una mica!!!jajja

laura ha dit...

jajaja!! carol, qualsevol diria que vaig donant la meva mitxi a la penya xq me l'aguantin, jo... i ara, amb aquesta maravella de càmera a dintre encara menys, jajaja!!

annna ha dit...

WWWaaaauuuuu quina maquineta que us heu regalat, ara si que hi aniràs fent afotossss!!! moltes felicitats Laureta! ara que bulto en fa eh!!