diumenge, de desembre 20, 2009

primera tossa sencera de la temporada amb els esquís :)

vist l'èxtit d'ahir a porté, encara tenia més ganes de neu q abans... ahir mateix, ja baixant cap a casa, parlant amb la carol per telèfon vam quedar q potser ella pujaria per fer una tossa. a la tarda m'ho va confirmar i la tina també s'hi va apuntar :)
hem quedat a l'hora dels marquesos, a les 12 al pla de masella, jejeje!!
un altre cop per pistes en cap de setmana, però ho hem trampejat prou bé, pujant per pistes tancades per manca de neu (vejeu la foto), i hem fet cim, la primera tossa de la temporada! els altres cops que he pujat no he pogut arribar fins dalt; avui, ratllant els esquís, sí! :)
sol i bon temps, bona companyia, i el costipat a ratlla! només faltava el gelitu, que a masella en diumenge... no m'hi he atrevit!
hem arribat a casa amb la carol a l'hora de dinar i el dinar a mig fer, spaguettis d'en german... mmmmmm!! quin super-plat que ens hem fotut ;)




3 comentaris:

Alba ha dit...

Buenuuuuu, a veure si és veritat i les nevadetes d'aquesta setmana que entrem ens deixen una bona empolsimada... Una abraçada!

TINA ha dit...

primera tossa sencera i per un nou camí, Us ha agradat?? a veure si el pròxim dia podem pujar i baixar per la Feixa!

Carol ha dit...

Mira si em va anar bé que ja m'hi espero pel dilluns!!! i tot s'ha de dir nena tens tens un cuines a casa que moltes voldrien!!!encara que només domini aquest plat...jajjaja un peto per tots dos!!i pel gel tb clar!!