dimecres, de febrer 24, 2010

al puigmal... aventuretes amb la gemma :)

bfff! quines aventures, jejeje!! aquest matí haviem quedat amb la gemma a les 9 a casa seva, per anar al puigmal, a veure si ens donava temps de fer cim abans de que jo hagués de marxar escopetejada cap a berga per dutxar-me, dinar i anar al curro... la veritat és que som super-puntuals, la gemma i jo, així que quan eren les 08:59 ja estavem marxant amb el seu cotxe cap allà, això deu ser "puntualitat rural" :)
el cel estava tapat, quan hem arribat al parquing nevava i tot! no es veia res... hem dit, "buenu, pujem un tros i quan volguem baixem, almenys el gel i la pica passejaràn una estona per la neu!", però quan hem fet 10 minuts ha parat de nevar, i de fred no en feia gaire, llavors la única pega era la visibilitat, però pujant no ens molestava tant, anar seguint la traça de dos veterans que portavem just allà davant! com unes princeses :)
arribant a dalt, els veterans ens han deixat passar, ja en tenien prou d'anar treient el fetge per tal de quedar bé, jejeje!! la gemma anava davant, però no veiem a dos pams! i ens hem liat una mica just a dalt i hem decidit de baixar, pq no ho veiem clar i a més, la baixada prometia ser entretinguda...
els dos senyors tb han decidit treure pells, però la gemma i jo no els hem esperat i hem començat a tirar avall.
el gel avui estava desconegut total! mai no s'havia portat tant bé a la muntanya! segurament per la boira, li devia fer por deixar-nos soles per si ens perdiem, què maco! la pica també, però ella ja ho fa sempre... :p
doncs bé, baixant sort n'hem tingut de gel, pq no veiem res de res, l'hem anat seguint i, tot i que ens ha portat un pèl a la dreta, passant pel torrent com si vinguéssim del puigmal de llo, hem arribat al cotxe la mar de bé, sense ratllar esquís, sense haver de remuntar enlloc, i a l'hora prevista!