diumenge, de maig 16, 2010

kagum el barça, l'afició, i la mare que els ha parit a tots!!

i és que si! avui el barça deu haver guanyat alguna cosa important (important per a ells, jo en passo!) pq ja fa hores que no deixo de sentir petards! i a mi em molesten poc, però em trenca el cor veure el gelitu acollonit, tremolant sense parar, cargolat al terra de la cuina, pq és un dels espais de casa que no dónen al carrer, i des d'on sent una mica menys els petards...
com pot ser que la gent es torni tant boja amb una cosa així? que tothom aplaudeixi que als funcionaris els retallin el sou i en canvi no siguin conscients de l'aberració que significa la quantitat de diners que mou una "afició" com el futbol? aquest és un món de bojos!
tant feliç que estava el gel aquesta tarda! hem anat a capolat a caminar al camí dels tossals amb el german. disfrutant de que sembla que és el canvi de temps que tots estavem esperant :)






2 comentaris:

Carol ha dit...

Digues que sí reina.....i a tot aixó jo hi afegiria que a més els que fan més merder no són precisament els aficionats sino persones desagradables que aprofiten per fer gamberrades, que no se pq en dies així es permeten, avui unes 15 persones a dalt del sostre d'un quiosc i cap d'ella era diguem nascuda aquí i ni tant sols portaven una samarreta del barça!! que celebraven??

laura ha dit...

jajaja!! potser eren de la llum i estaven arreglan algo... jajaja!!