dijous, de maig 27, 2010

serrat del migdia, canals de sant miquel i sant miquel de les canals...

aquest matí la laia i la nuri ens han ensenyat uns racons del berguedà que no coneixiem... les canals de sant miquel, sant miquel de les canals i el serrat del migdia. hem pujat al serrat del migdia pel camí de les canals de sant miquel, que són unes canals que arriben al pantà de la baells, i es diuen així pq passen pel costat de l'ermita de sant miquel de les canals, que es diu així pq és al costat de les canals de sant miquel (curiosos noms sinergètics, oi? a mi m'ha fet molta gràcia!).
l'expedició estava formada per: la laia, la nuri, la carme, la gemma, i jo :) bé, i el gel i la pica!
he de mencionar que la nuri, amb el mapa a les mans i al capdavant de la fila, ha estat una magnífica guia, i ens explicava els punts d'interès de l'itinerari, com el coll de l'oveller, que es diu així pq al ser un pas molt estret, els pastors aprofitaven per fer recompte d'ovelles :)
a la baixada hem fet una mica més de volta, i fins i tot hem hagut de passar per un pont de mico bastant llarg; tot i que no ens podiem assegurar pq no duiem estris, la caiguda s'hagues limitat a un banyet i haver de renovar el telèfon mòbil amb el plan de puntos de vodafone ;) però ningú no ha caigut! això si, la gemma i la nuri no han desaprofitat l'oportunitat de refrescar-se, i sense cap mania, s'han tret la roba i de cap a l'aigua!
no cal dir que el gel i la pica també s'han banyat tant com han pogut! han disfrutat molt i ara el gelitu és a terra del menjador fet pols i satisfet!








4 comentaris:

Anna i Fredi ha dit...

Laureta!!! Ja vaig veient que tu tampoc pares... i ara de vacancetes quina sort!! A veure si seguim actualitzant el blog per anar-vos posant al dia. Un petó molt gran.

laura ha dit...

jeje!! si anna, no s'ha de parar mai :)
aniré seguint el vostre blog.
petons!

Jordi ha dit...

Hola! Ens pots donar més detalls d'on és aquest pont de mico?

Jordi ha dit...
L'autor ha eliminat aquest comentari.