dimecres, de novembre 05, 2008

germanada

a casa som 5 germans, de tant en tant ens agrada fer germanades, reunir-nos tots i posar-nos al dia, però costa moltíssim coincidir tots junts, sobretot ara, que la sònia viu a escòcia.
avui la sònia i en toni han vingut per passar aquí una setmaneta, al toni l'han d'operar per treure-li uns ferros que porta a la cama que es va trencar fa un any, i li ho faran demà dijous.
doncs bé, hem aprofitat per fer una germanada a ca la mami i hi hem sigut tots! increïble! a més, avui és l'aniversari del tete, rodó.
ens ho hem passat teta, especialment durant la sessió fotogràfica :) la nostre mare sempre que ens té a tots junts vol fer-nos una foto en la que estiguem tots bé per fer-la gran i posar-se-la al menjador (coses de mares), i li és impossible, mai se'n surt! jejeje! de vegades s'ha enfadat i tot! ara ja es dóna per vençuda i no s'enfada... avui ha fet més de 50 fotos i no se'n pot aprofitar cap! això si, hem rigut de valent :D:D:D
la propera hem de mirar de fer-la a ca la sònia, així visitem escòcia ;)

4 comentaris:

Marta ha dit...

millor no fer cap comentari...
es broma! que ens ho vam passar molt bé!

annna ha dit...

Ei, xo si la gràcia de les fotos és que tothom stigui a la seva bola, no aquelles que tothom està seriet i ben posadet...a més tu, lau i la resta no els conec xo...la genètica és la genètica,x tant ta mare ha fet millor de donar-se x vençuda, ""diuen que si no puedes con el enemigo: aliate""""

annna ha dit...

Mhe oblidat: esteu tots tope divertits i wapos, molt!!!

laura ha dit...

ei marta... si que ens ho vam passar bé eh :)

hola anna!! ja tens raó ja! la meva mare no se'n sortirà mai amb això de la foto :p moltes gràcies wapa!