dimecres, de juny 03, 2009

que wapo és l'alt berguedà!! avui en btt :)

tant a prop que és de casa... encara hi anem massa poc! avui amb l'anna hem anat a fer una ruta en btt pel nord de la comarca, i és una de les més maques que he fet mai.
hem sortit de saldes, hem anat cap a gresolet, coll de la bauma, el collell i hem baixat per la pista que voreja la nord del pedra. què maco!! :)
hi hem anat per la tarda, començavem a pedalar que debien ser les 5 aproximadament. hauriem de tenir més en compte en tomàs molina, jejejejeje!! i és que la previsió deia que no es descartava algun ruixat de tarda a punts de muntanya, i...
quan pujavem ens queia alguna goteta minsa que no molestava pas gens, però quan hem set a dalt ens ha caigut pedra i tot!! i tota la baixada l'hem fet amb pluja intensa.
en el mes de juny i noslatres amb la calefacció del cotxe en marxa!! és que ens hem quedat glaçades, i amb la infusió que ens hem pres a saldes no n'hem tingut prou :s
però tot i així, el balanç és més que positiu: ens ho hem passat molt bé; hem pujat com unes campiones, hem baixat amb la cua entre cames i hem arribat com aneguets, jejejeje!!
i a saldes, abans d'arribar al cotxe, l'anna ha volgut passar a saludar un seu amic, en campru, que viu a peu del pedra en una caseta ben xula.