dimecres, d’agost 18, 2010

okupació femenina a malanyeu!

jajaja! avui hem sortit les noies a escalar! què guai que ens ho passem, és un fart de riure! hi hem anat la nuri, la mireia, l'anna, l'alba i jo; i el gel ens acompanyava, és clar!
ja havia dit el mentiròleg de tv3 que plouria, però "s'hi ha de ser", oi? i nosaltres optimistes com sempre, cap allà!
el temps, primer ens ha deixat escalar, però tot d'una, ha començat a ploure a bots i barrals! cames ajudeu-me cap el cotxe... bé, al cotxe no! al bar! perquè no podia ser... tant molles per fora i tant seques per dins! jajajaja! hem acabat fent birres al bar i hem tornat cap a casa ben contentes, jajaja! i la nuri ens ha promès a totes un super sopar a casa seva, mmmm. la mireia de seguida s'ha ofert també a cuinar i, no podiem dir que no! a sopar a ca la nuri doncs! aquí si que s'ha apuntat el german, que entre tanta dona ha quedat ben distret ;)
a la foto, si us hi fixeu bé veureu la nuri tibant. les fotos bones haurien sigut les de la tornada al cotxe, xopes com ànecs, però he badat i no n'he fet ni una.

2 comentaris:

Carol ha dit...

nena, la crònica molt bona però tela amb la paret no???? aquí anirem el finde?¿?¿?¿

laura ha dit...

ai clàudia! des de baix i des de lluny sempre sembla més xungo ;) tranqul·la que el finde farem alguna cosa que disfrutisssss ;)