dissabte, d’agost 01, 2009

ei ei ei que el tete també vol tocar la guitarraaaa ! ! !

i com que al tete tot se li dóna bé... segur q d'akí a quatre dies ja li està fotent canya a la guitarra :)
el seu colega, l'albert toca una mica la bateria. ahir van pujar a veure'ns tots dos; bé, a veure'ns i motivats per poder anar al local d'assaig dels fraizer a fer una mica de soroll (pq, malgrat que en german i en javi ho van estar intentant de valent, no vam fer gaire música... només soroll, jajajaja!!)
jo tocava la guitarra, el tete, per començar, ahir va agafar el baix, i l'albert la bateria. llavors hi havia el german dirigint i el javi tocant (molt bé) la guitarra :)
riure sí que vam riure molt!! però el so... jajajaja!! en algun moment el german va rellevar l'albert a la bateria i a mi a la guitarra, per mirar d'arreglar-ho una mica, jejeje!
em sap greu però el javi no surt a les fotos... com que ell no feia el pallasso, ningú hi va caure a fer-li la foto :(
el cas és que després de sopar, a la menta, com no! vam anar a casa i el tete no es va poder esperar més, vam encomanar una guitarra per internet, que, si tot va bé, abans del finde vinent ja la tindrà :)










2 comentaris:

Marta ha dit...

Ei...ja t'he vist al video,ja!!!! Et veig molt i molt concentrada tocant la guitarra!!!Vaya Crack estas feta. D'aquí quatre dies els Fraizer ja tenen una nova component!!!! Jejeje FELICITATS XAVALA
Petó

laura ha dit...

ei marteta!! que no és tant fàcil eh ;) i em veus concentrada pq no me'n surto gaire... jejejeje!! però moltes gràcies pels "ànimus" :D
un petonet wapa!!