dissabte, d’agost 22, 2009

concert de fraizer a les festes del llac de puigcerdà

ahir a la nit van tocar els fraizer, i 5 grups més, a les festes del llac '09 de puigcerdà, així que, vaig demanar festa al curro i cap allà! amb el cotxe carregat fins dalt i el gelitu custodiant tot l'equip, jejeje!


el concert començava a les 9 del vespre, i fraizer tocaven en tercer lloc, van pujar a l'escenari a les 11 i poc. va estar molt bé, com sempre ;) i vam estar de sort pq no va ploure! tot i que la previssió mentirològica deia que hi havia altes probabilitats de pluja.
i com no! la gemmeta amb l'oriol, i la raquel, van venir a escoltar els fraizer i conèixer en german, que ja era hora! :)
el gel tot el dia super content, però a les 3 horetes de concert començava a estar-ne tip (normal, oi?), jejeje! i se'l va endur la gemma a dormir al jardí de casa seva, més bé impossible, a la fresqueta de la cerdanya ha estat com un rei; a més, al matí la gemma se l'ha endut a córrer una horeta i ell ha aprofitat per banyar-se cada cop q passaven prop d'algun rierol ;)
al migdia, o podriem dir primera hora de la tarda... l'hem passat a buscar i cap a berga un altre cop, que aq nit em toca currar 12 horetes :( i és que tot no es pot tenir! de tant en tant em toca treballar! jejejeje!!