dilluns, de setembre 15, 2008

campionat de catalunya i lliga espanyola de parapent a avià

aquests dies del pont de la diada hem tingut moguda de parapent a la comarca... el berguedà parapent club organitzava una prova de 4 possibles mànegues que puntuava per lliga espanyola i campionat de catalunya. una vuitantena de pilots: catalans, espanyols i algun portuguès i tot!
la meteo no pintava gaire bé, però ens vam aventurar i no vam anul·lar... al final va sortir prou bé! tres mànegues prou bones! :D
dijous vam pujar a rasos de peguera però no es va volar (bé, hi va haver un pilot que si que va volar, en xevi, per provar les condicions).
divendres ens vam llevar plovent, però en xevi i en larry ho veien clar: el cel s'obriria i el sol escalfaria, la brisa s'activaria, es generarien tèrmiques i es podria fer mànega! jo, que sóc optimista de mena, vaig creure cegament en el que em deien en xevi i en larry i vam muntar el transport per pujar a l'enlairament (a la 2a maria, perquè a rasos trobariem el vent meteo de nordoest)... vam arribar a dalt que no es veia res de tanta boira que hi havia...



vam haver d'esperar una bona estona, cada cop semblava més difícil que es pogués volar, però al final es va obrir, i es va poder fer mànega!
gol a torelló, van arribar quatre pilots, entre ells en lee, i una bona pila es van quedar a prop :)
dissabte vam tornar a pujar a la 2a maria, el dia pintava millor que divendres perquè de bon matí ja feia sol, però seguia havent vent meteo de nordoest, i es va tornar a fixar gol a torelló.
també hi van arribar quatre pilots. un d'ells va ser en soriano ktxa2! enhorabona!

entre mànega i mànega, però, teniem temps per fer festeta! oi que si, bea? ;)



diumenge la tercera mànega, també van enlairar de la 2a maria. gol a espais amb dos triangles per la vall, dues balises al pla: montmajor i casserres.
un munt de pilots a gol! primer nacional en xevi :)



al final la gent va volar força, tot i que es preveia mal temps. això està molt bé, tothom va fer més del que esperava i va quedar un bon sabor de boca :D
el campió de tot (excepte de l'open fai, que va ser un portuguès) va ser en xevi bonet, el gin team pilot del bages.

m o l t e s f e l i c i t a t s x e v i ! ! !



també vull destacar dos pilots del nostre club que van quedar 1r i 2n de la classe b del campionat de catalunya: subcampió en roque moya i campió en francisco garcía :) felicitats també!

4 comentaris:

Marta ha dit...

Ei....
Nena que no pares!! ;P
m'alegro que tot hagui sortit bé. Quan es preparen les coses i després resulta que plou o fa malt temps, sap greu.
Un petó.
:)

anna ha dit...

Fins i tot després de la meteo dolenta,tot i que era fora de Berga al final vau poder fer algun volet way, que és del que es tracta! Es que sino marxar a casa de buit...xo no va ser així, el teu angelet particular et va cuidar!!!!!espero q tot sortis molt bé, i tu suposo que amb valeriana... :):):) felicitats

Alba ha dit...

Moltes felicitats per tota l'organització d'aquesta compe. Des de fora vaig sentir comentaris molt positius

laura ha dit...

ostres si marta! quina sort amb el temps! la veritat és que hauria frustrat una mica si no haguessim pogut fer res...
anna, el proper cop provaré la valeriana... jejeje!
alba, l'organització no hauria estat igual sense l'assistència esporàdica d'algunes amigues :) gràcies!
i també gràcies a la carol "rico", jejeje! :D