dilluns, de setembre 29, 2008

final de la lliga catalana de parapent a canalda ^.^

aquest cap de setmana passat hem estat liats a sant llorenç de morunys. el canalda parapent club organitzava l'última prova de lliga catalana.



la bea, la mercè i jo vam anar a donar un cop de mà al terri, i de passada ens ho vam passar teta :p
vam arribar divendres al vespre i ens hi vam estar fins diumenge a la tarda, quan tot es va haver acabat.
com a novetat a la zona de vol, he de mencionar que el nou enlairament que utilitza ara el club, el pla de bacies, és molt més idoni per fer competició que el que utilitzava fins ara.



es van poder disputar dues mànegues, malgrat que la previsió era bastant dolenta :)
dissabte gol a vilamitjana, el primer en arribar va ser en cabis i segon en lee. casualment eren els dos pilots que tenien el primer i segon lloc, primer en lee, i a pocs punts en cabis! darrere d'ells una desena més de pilots van fer gol.
diumenge, gol a sant llorenç, passant per solsona i berga. va venir també en xevi, i a gol van arribar primer en lee i segon en xevi.
total, que en lee es va proclamar guanyador de la lliga catalana d'enguany! :D enhorabona lee!!

2 comentaris:

annna ha dit...

Mira Lau, ara et sorpendré fent un cometari de parapent!potser algú no li sembla bé xq no ni era i per tant no cal q opini, xo l'any passat si, així que estic t'acord amb tu que molt millor la zona d'enlairament del pla de bacies d'aquest any,m'alegro molt que la meteo us repectes i per una vegadada es colés i deixes lluir als cracks:en cabis,en lee,en xevi i la resta que també s'ho current compte rera compe,amb molta afició i esforç.Felicitats per en lee tot i que no sap qui soc,té una fan desconeguda,je je!Felicitats en terri,i vosaltres que us ho vau currar i se x experiència que és una passada xo divertida.Ja saps i the dit que the de fer cas quan hem dius que t'acompanyi quan em dius que et doni un cop de mà en alguna cosa,aquest era impossible, ja saps xo m'alegro que anés bé.You're a big professional queen!

laura ha dit...

ei anna... ja tens raó ja amb lo de l'enlairament... te'n recordes l'any passat? jejeje!! quin "liu" de parapents en aquella moqueta!! però a mi em va molar, eh! un petó wapa!