dissabte, de gener 09, 2010

semblava canadà!!

aquest matí hem anat a veure com estava la neu a rasos... més de mig metre! semblava canadà! estava preciós! hi hem anat amb el gel (naturalment), la nuri i la montse.
a berga feia un fred... anavem predisposades a congelar-nos allà dalt, però hi debia haver una mica d'inversió pq a rasos feia menys fred :) i la neu estava super bona.
ha estat tot plegat una mica improvitzat... a les 08:50 del matí m'ha trucat la nuri: "que dormies?", jajaja!! això em sona pq abans jo estilava aquest tarannà, jejeje!! i finalment hem quedat a les 12 del migdia per pujar a l'hora de menys fred, i quan hem acabat, entre una cosa i l'altra ens hem anat liant fins l'hora de sopar. ha estat un dia molt guai pq hem rigut força i hem fet de tot una mica, fins i tot hem anar al local dels fraizer i hem grabat uns coros femenins amb l'ajuda indispensable de la gemmeta delsl xenon per una cançó nova, jajajaja!! un fart de riure!!



2 comentaris:

annna ha dit...

Hola Laureta!
com sempre una bona combinació natura i arts musicals! excepcional!
Una abraçada!

TINA ha dit...

Laureta!!Ja no tens excusa per fer pells! si que sembla en Canadà!! A veure si la pots bufar cap a la Cerdanya, perquè aquí dalt només hi fa vent!! Records!!