dissabte, de març 20, 2010

[ fraizer + mabe'l + jiggy ] a la sala liverpool de molins de rei

i un altre cop de concert fraizer! ahir a molins de rei. ha van tocar amb dos grups més: mabe'l i jiggy, a la sala liverpool de molins de rei.
aquesta setmana he treballat, però ahir divendres vaig fer festa per poder acompanyar-los al concert :) i com sempre, m'ho vaig passar molt bé, l'únic inconvenient era que avui m'havia de llevar a quarts de 8 per anar a treballar... grrr!! però què hi farem, ens hem de guanyar les garrofes! jejeje!
trobo que la gent hauria de ser més consumidora de música en directe. en locals així petits, cada setmana s'hi fan un munt de concerts de grups que no són coneguts pel públic general, i la veritat és que moltes vegades hi va poca gent, però si els músics són bons, l'espectacle és al·lucinant! es transmet una energia en totes dues direccions que, evidentment, no flueix quan escoltem o ballem música gravada.
ahir va passar això i molt més. de public en va venir molt poc (el tete no va faltar, com a seguidor habitual dels fraizer a barcelona, jeje!), però malgrat la poca gent que hi havia, l'energia no hi cabia a la sala. la meitat del públic eren els músics dels dos grups que en aquell moment no tocaben i, no cal dir, que sabien disfrutar de les actuacions des d'ambdós costats.
el bon rotllo que hi ha en aquestes situacions fa que tot l'esforç valgui la pena.