dimecres, de juny 02, 2010

la punta de la banya... què falta mooolt?

avui voliem arribar a la punta de la banya en bici. el german l'aure i jo, hem sortit pedalant des de casa, i la fanny ha fet un tros en cotxe, fins els muntells, i des d'allà ens ha acompanyat pedalant; el gel s'ha quedat a descansar a casa :)
tot molt bé, avui no feia gaire vent i el sol no ha sortit a picar de valent fins a mitja excursió.
però ja en l'ultim tram, quan érem al braç de la banya, i el camí era sorra de platja d'aquesta que costa pedalar (bé, un mica compactada, però...), el sol ens axixarrava de debò, s'ha fet l'hora de dinar (pq és clar, sortim a l'hora dels marquesos, i desseguida es fa hora de dinar, jajaja!!), ens han dit que en tota la banya no hi havia cap xiringuito ni res, de fet, el bar més proper era als muntells o al poble nou del delta... hem fet càlculs i hem vist que se'ns faria molt tard i que arribariem al bar dehidrtatdíssims i famèlics. hem fet mitja volta i cap a fer la birra, com no? jajaja!!
de totes maneres, en el braç de la banya, tots quatre ens hem quedat una mica decebuts del paisatge, no és tant maco i a més està brut!! a la sorra hi ha brossa!! i tota una filera de pals elèctrics que porten el cable fins la punta, queda horrorós!! potser la punta és preciosa, de moment no ho sabem, però nosaltres crèiem que el braç ja seria maco de veure ;)
pel camí hem trobat de tot, carretera, camí asfaltat, camí de terra, platja, trabordador... de tot! val a dir, que el trasbordador cada dia ens surt més barat! potser l'ultim dia ja ens paguen i tot per pujar-hi! jajaja! són enrotllats aquests delteros... :)


2 comentaris:

Carol ha dit...

jajjajaja molt bó això del trasbordador!!! ja veig que almenys hos agafeu els dies amb molta tranquilitat, ja està bé per això són les vacances!! petons per tots i per els del trasbordador tb va!!!

laura ha dit...

carol! si nena, això del trasbordador és guai eh! petonets de tots! mua! :)