dijous, de juny 03, 2010

què maca l'illa de buda!! :)

és clar, sobre el mapa... sembla que és obligatòria la visita a l'illa de buda! enlloc del mapa diu que no s'hi pot entrar! grrr! resulta que a part de ser parc natural del delta, segons ens han dit uns nois locals que hem trobat, és privada i no hi deixen entrar; només es pot visitar alguns dies comptats que deixen passar per veure-la, com una jornada de portes obertes :)
el que passa que ens ho han dit quan ja erem allà al costat, després de fer tot el trajecte en bici, jajaja!! però ja ho diuen: el més important és el camí; i fora bromes, també és molt maco :)
el pobre gelitu ens ha acompanyat, i està molt content pq a ell li agrada sentir-se integrat (al german li fa molta gràcia aquesta expressió quan em refereixo a l'orellut, però és cert!), ha patit una mica eh, 42 quilòmetres! el gel avui ha fet una marató!
quan hem parat al bar per fer la birra de rigor, poc abans d'arribar a casa, el gelitu també s'ha donat un gustassu! li han regalat un òs del caldo, mmmmmm! :)
per cert, avui en el viatge d'anada amb el trasbordador ens han convidat... anem prosperant, ja us ho dic! demà ens pagaran? jajaja