diumenge, de juliol 26, 2009

ahir, visita a guipuzcoa... i vista d'ocell :)

com que no estem lluny, uns 40 km de donosti, ahir vam anar a fer una incursió a les platjes de guipuzcoa! vam estar a zumaia i zarautz. primer vam anar a informar-nos a l'oficina de turisme de zarautz, a veure si hi havia alguna cala petita per la zona... i no! però hi ha platgetes petites i acollidores en els poblets més petits. vam anar a la platja a zumaia.
a quarts de 3 ja ens començava a picar la curiositat del mont ventoux, jejeje!! i vam anar plegant els trastos per anar a fer una birra i veure el final d'etapa, vam arrivar just quan començava l'ascensió al mític port :) qué forts que són, i en lance és increïble! està allà, tercer però el tio com hi va! :)
bé, després del tour, vam veure parapents volant en una vessanteta vora el mar, cap a l'est del poble... aham! "perdona, eres de aquí? sabes cómo se llega a ese despegue de parapentes??", jejeje! el noi no era de "aquí", però ens va indicar de p- mare, i allà vam arrivar! en un petit enlairament amagadíssim darrera d'un camping, i amb un tallat sobre el mar, preciós, verd a dalt i roques justa a baix al costat de l'aigua... bua! súper maco!
desseguida que vam arribar, abans de poder ni tantsols despenjar-me el la motxilla del parapent de l'esquena, els locals del lloc, súper amables: "hola buenas! qué tal? venis a volar? de donde sois?, mira, aquí sólo tienes q tener en cuenta bla bla bla...", com a casa!
i sense rumiar-m'ho gaire, vaig desplegar i despegar!



amb tot això, el local més veterà, l'oscar, que vola des de fa 18 anys i el vam poder veure fent una mica d'acro, es va oferir a fer un vol biplaça al german... jajajaja!! primer ell no les tenia totes, però en veure l'ambient tant maco i que el tio dominava molt... al final va accedir! s'ho va passar teta! li va encantar!





i, és clar, no podia faltar el gotet post-vol, per poder parlar durant hora i mitja d'un volet de mitja horeta :D com sempre! jajajaja!!


3 comentaris:

Alba ha dit...

Uiuiui... Ara sí que veig que tens poder de convicció ;) No, bromes apart, me n'alegro que el German disfrutés ja que el primer tandem sempre fa una mica de respecte. Acabeu de disfrutar a tope aquestes super vacances que us heu muntat!!!!

annna ha dit...

Ei! felicitats en German, el primer bipla, segur q li va molar molt i més si li va fer un master, tot i q el primer, tens papallones a la panxa abans d'enlairar-te, xo un cop a dalt ja és glòria "bendita".
Quines vaknces més ways q esteu fent, molt bé, molt bé! i enkr qden uns dies....a aprofitar!!!!

fins aviadet!
:))

laura ha dit...

ei nenes... si noies! en german estava molt content d'haver volat. de fet, ja feia dies que ho deia, que volia volar un dia... ara ja vol fer el curs!!!!!! jejejeje!! un petonet albeta i annna!! mua!