diumenge, de juliol 12, 2009

pre-europeu d'ala delta a àger, 2n dia de compe

tot i que la gent de l'organització estem aquí des de dimecres, la compe va començar ahir. avui s'ha fet la segona mànega, això és bo, de moment 2 de 2... a veure si el temps es comporta i d'aquí a dissabte es poden fer unes bones mànegues :)
jo als matins miro de fer una mica d'activitat, btt o córrer, així ja em quedo tranquil·leta tot el dia, pq les hores passen volant i anem bastant de cul, si a sobre he d'anar pensant a veure si podré trobar un momentet per fer algo d'esport... bff! l'estrés seria el doble, jejeje!
per cert, el gel un dels dels dies va pujar amb mi fins el despegue, ell a peu i jo en bici, déu ni dó!! després estava fet caldo :)
treballem bastant però també ens ho passem molt bé eh... entre l'organització hi ha l'alba i la bea, apa que no riem, a estones, jajaja!!



i aquí teniu la foto de tot l'equip de l'organització, quina colla! oi? la foto està una mica borrosa, no sé a qui li va deixar la cámera en carlos pq la fés, però debia haver begut massa birra, o estava nerviós, o tenia parkinson... jajajajaja!!!

3 comentaris:

annna ha dit...

Hola nois que wpos que steu tots, deixem de banda el tema d'estar moguda...i posar d'acord a tots plegats...costa,eh!

Espero que us faci una bona meteo, tot funcioni molt bé i aviat sereu els majors organitzadors "eventos" relacionats amb l'aire, felicitats.
Fins aviat i molts recors a la Bea, l'Ivan, l'alba i un peto multi!!!

Ciao!! macos! Que vagi molt bé!
annna:)

Carol ha dit...

esteu moooolt guapos tots amb la foto borrosa i tot!!

laura ha dit...

ei anna! ja veus! al final la meteo super bé i tot ha sortit rodó! :) ptons!

carol és que quan la gent és wapa... jejejeje! em recorda a una foto del camino que ens va fer a tu i a mi un paio mentre menjavem un entrepar esmorzant, tb li tremolava el pols i va sortir pitjor q aq! jajajaja!!