dimecres, de juliol 08, 2009

com mola estar de vacances! :D

ahir vam fer un dinar amb els companys de feina, la idea era anar a caminar a ensija i després fer un bon àpat a cal jaume, a maçaners.
però la previ pintava pluja tot el dia, i la conxi i jo ens vam "rajar", la resta van decidir que pujarien d'hora igualment i si plovia jugarien a jocs de taula... però al final van poder anar a caminar! i és que no es pot fer cas de la previsió mentirològica, jejejejeje!!!
el que s'ho va passar millor... en gelitu! que ja sap a qui acostar-se, ja! mireu-lo a la foto, fent-se colega de la conxi :)



i avui al matí hem anat cap a àger, a la noguera, pq hi ha un campionat europeu d'ala delta que organitza un club català, i l'alba i jo hi venim a donar un cop de mà. la compe comença dissabte 11 i acaba el 18, però des d'avui ja som aki currant amb els preparatius. entre feineta i feineta, esperem tenir temps cada dia per entrenar una mica, de moment avui hem fet dues horetes de bici, l'alba en carretera ha fet el port d'àger i una volteta per la zona, i jo he pujat en btt al despegue del coll d'ares.

2 comentaris:

annna ha dit...

Hola Gel, quan temps sns veure't!!!!!!
I a la Conxi, la saludo xq crec q la conec, xo ja veig que el gel la té marcada de prop...hi havia menjar x ahi??? je je jejeej!!!

laura ha dit...

ei anna!! de fet, la conxi li estava donant galetetes d'aq de gos, bé, no és que siguin de gos, sinó per a gos, jejejeje!! un petó!