dimarts, de juliol 21, 2009

biarritz... surf i glamour :)

ni fem surf ni estem gaire glamourosos, però aki estem! a biarritz, en german i jo. vam arribar ahir dilluns a les 7 del vespre, després d'unes 5 horetes de cotxe, que es van convertir en 6 degut a les paradetes que, naturalment, vam fer pel camí.
ni jo ni en german haviem estat mai aquí, no coneixem res del lloc, però a tots dos quan vam arribar ahir, ens va semblar una ciutat molt molt maca. la veritat és que ens l'esperavem més petita, déu ni dó lo gran q és! està molt ben cuidada, i les construccions són molt majestuoses, la part més cèntrica, prop del "port vieux" està plena de botigues pels guiris (com nosaltres, aki som els guiris, jejejeje!!) i és just on tenim l'hotel. es diu hotel le saphire, està prou bé.
al vespre vam sortir a passejar, vam veure tota la zona aquesta més cèntrica. a la platja, davant el casino hi havia una bona colla de gent asseguts a la sorra, i nosaltres ens hem animat a anar-hi avui a sopar en plan picknic, ja ho tenim tot a punt :)





avui quan ens hem llevat hem anat a córrer (no m'he trobat gens bé, eren les 11 i feia una caloooor... bfff!!) després hem anat a una platja que tenim a 2 minuts de l'hotel pq jo no tenia gaires ganes de agafar el cotxe, i a les 4 de la tarda, quan els termòmetres marcaven 43º celsius (!!!!!!!!) se'ns ha acudit fer turisme per les zones menys turístiques, hem estat caminant amb una ampolla gran d'aigua per anar bevent, i hem visitat el lac marion, maco, però amb aquella calor no ens hi hem quedat gaire, hem anat a fer una birra per veure el final de l'etapa d'aviu del tour, q, per cert, m'ha agradat més avui com he vist en lance q abans d'ahir... ai ai ai!! a veure demà si es posa les piles i demà passat a la contrarelotja ho acaba de rematar... força lance!!


6 comentaris:

annna ha dit...

Ei, macos, espero que ho passeu molt bé!
Aquesta zona és molt maca, si està molt bé i la gent és agradable, tens raó que nosaltres som els "guiris", xo tot i així són gent sana!!!!
Esteu moooooolt wapos tots dos!
No apretis gaires amb el correr i els graus celcius!!, q llavors passa factura...
A disfrutar molt!

una abraçada x2!

Carol ha dit...

Ei, ei, ei quines vacances que guapos kesteu a les fotos!!!! i es normal que no et senti bé corrents aquesta calor mata jo he optat per passar de correr ji, ji..nens molts petons a tots dos disfruteu moooolt!

Alba ha dit...

Que us disfruteu MOOOOOLT!!!! Una abraçada per a tots dos, macus!

laura ha dit...

vam tenir prou de caminar sota 43 graus... jejejeje!! i gràcies pel "piropu". petons maca!

carol! ai quines ganes de veure't q tinc :) moltes gràcies pel "piropu" a tu tb, muaaaa!!

albeta, que tu tb ja deus estar preparant les maletes, que entre una cosa i l'altra, aq estiu no pararàs eh ;) muaaaaaa!!

xavi ha dit...

hola soc un espontani que he vingut a petar per aqui. Dema marxo cap a Biarritz amb una amiga i google knows m' ha portat aqui.

La gent va al crepuscle a la platja per veure 'le rayon vert' espero que sigueu a temps de provar-ho.

laura ha dit...

hola xavi! quina gràcia, un espontani pel meu blog... mola! :)
això del rayon vert no ho sabiem, ho intentarem, però es que som una mica com les gallines, ens anem a sobar molt aviat, jejejeje!! i al matí som més tipus coala, no ens agrada matinar, jajajaja!! però ho tindrem en compte ;)
nosaltres estem aki fins dijous al matí, estem a l'hotel le saphire, al port vell.
el meu mail, per si voleu fer una birreta és lroca@xetrix.com
au revoir!! :)