dimecres, de juliol 29, 2009

au revoir! biarritz, au revoir!

ja està! demà al matí marxem de biarritz i tornem cap a caseta... tot i que encara estic de vacances, fins dimecres de la setmana vinent no començo a currar :)
ens ha fet força bon temps tots els dies, un parell de dies ennuvolats, però en general molt bé!
hem près molt el sol, hem passejat per la city i... una cosa molt important: he reemprès les pràctiques de guitarra! m'hi vaig posar al mes d'abril un parell de setmanetes i ara ho tenia ben abandonat... és que és una mica normal, a la que comença el bo, no ve tant de gust estar-se a casa fent algo, mola més fer activitats a l'aire lliure. aquí, de vacances amb en german, he vist que també es pot tocar la guitarra a l'aire lliure i és súper xulo. ens ho hem passat teta, crec que hem tocat només tres dies, però dues hores cada vegada! se'ns passava el temps volant! i he après bastant, es pot dir que ja he fet sonar algo de música... mica en mica... això si, l'ampli a l'u de potència, tampoc era plan d'anar destorbant la tranquil·litat de la penya, jajajajajaja!!!





2 comentaris:

annna ha dit...

Només tinc q dir felicitats als dos, un pel bipla i a tu per la guitarra...quint tandem tan way q feu!!!!
I és q l'amor no se sap mai on es troba, o més ben avait a on et troba....
Va q ja us trobema faltar per aki, x fer una cerveseta i posar-nos al corrent...
ptnt anna:))))

laura ha dit...

ei anna! moltes gràcies pels animus, jejejeje!! això de la cerveseta... et prenem la paraula! a veure si ho fem aviat! :)
salut! i un petó!