diumenge, de juliol 25, 2010

ara si! vacancetes de debò ;) a alcossebre...

n'hi ha un que ja fa dies que està gaudint d'unes vacances que cap de la seva espècie s'atreveix ni a somniar! és el gelitu, és clar! entre els dies que va estar "perdut" pels rasos de peguera, llavors dues setmanetes a sus anchas per àger... i ara com no podia ser d'altra manera, ha vingut a alcossebre amb nosaltres!
però per al german i per a mi les vacances de debò comencen avui! oeoe! oeoe! vam tornar d'àger ahir al migdia, amb el temps just de posar tres rentadores i preparar-ho tot per marxar aquest matí d'hora cap aquí a alcossebre.
hem arribat al migdia, hem recollit les claus del "zulo-apartament", ens hi hem instal·lat (amb migdiada inclosa) i ja hem anat a investigar una mica la que serà la nostra cala-camp-base aquest dies. la cala argilaga. és molt bonica, no hi ha gaire gent i s'hi permeten gossos! :)
com que hem arribat tard, no teniem molt clar si ens ficariem a l'aigua, a més el mar estava una mica esberat i l'aigua tèrbola, així que lo de fer snorkel ho hem deixat per demà.




1 comentari:

Alba ha dit...

Ueeeeeee.... BONES VACANCES!!!!!