dilluns, de juliol 26, 2010

en què devia estar pensant...?

avui en gel semblava un home madur, intel·lectual, i acalorat! jejeje! ens ha fet molta gràcia perquè s'ha passat una bona estona assegut super tranquil davant el mar mirant a l'horitzó com si estés pensant en alguna cosa d'allò més profunda o trascendent. vés a saber en què devia estar pensant...
per arribar a la cala argilaga s'ha de fer un bon tros de pista amb el cotxe, i al gel l'hem dut corrent davant i darrere nostre per tal que es mogui una mica i també per assegurar-nos que durant les hores que hem estat a la platja ell estés prou cansadet per portar-se bé ;)
i la veritat és que ha fet molt bé el seu efecte, perquè el gel s'ha portat super bé! ha begut uns dos litres d'aigua dolça i unes tres llengüetades d'aigua salada... aquesta última ha decidit que no li agradava, jajaja!!
pel que fa a nosaltres, ens hem torrat déu ni dó, i hem estrenat la temporada d'snorkel, que al german li agrada molt:) de fet, s'hi ha passat hores! jo no tant, a mi una mica sí que m'agrada, però el rotllo sargantana també em va, jajaja!