diumenge, de juliol 11, 2010

el pollegó inferior del pedraforca se'ns resisteix... oi gel?

avui hem volgut pujar el pollegó inferior del pedra, amb la mar, en joan miquel, en joan, l'aure, la fanny el german i el gel :)
tot ha començat amb un pèl de nerviosisme per a mi, perquè el gel està una mica rebel i ha començat a tirar cap el refu de dret sense esperar ningu i jo he hagut de fer una corredissa per atrapar-lo i esperar la resta al porxo del lluís estassen, grrrr.
després l'hem tornat a perdre de vista i jo ja el donava per desaparegut, però just quan ens desviavem de la tartera cap al peu del pollegó, mentre estavem esmorzant, a vingut de dalt de tot de la tartera corrent a tot drap! ufff! què bé! a més, després d'això (segurament degut al cansament) ja s'ha portat de maravella i no se'ns ha allunyat.
el problema ha estat que quen començava el tros de grimpada el gel s'ha plantat i no ha volgut pujar de cap de les maneres. suposo que com que estava cansat i feia molta calor, no s'ha vist en cor de fer equilibris per les roques del pedraforca :(
potser hauria pogut seguir sense ell i ja l'hauria trobat més avall, però no l'he volgut deixar d'aquella manera, amb el cor a punt de sortit-li per la boca de tant fort que li bategava... hauria pujat a dalt pensant només en ell i a veure si quan baixés a buscar-lo el trobaria amb una aturada cardíaca o alguna cosa similar... així que, jo per acompanyar el gel, i el german per acompanyar-me a mi, ens hem retirat amb la cara ben alta i hem començat a pensar en la birreta que ens esperava al refu ;)
abans que nosaltres, l'aure i la fanny ja havien fet mitja volta. al final, doncs, al cim hi han arribat la mar, en joan i en joan miquel!
tal i com haviem planejat, quan hem arribat tots a baix, hem anat a casa d'en joan i la pepi, on ens esperava ella i hem fet un super dinar-berenar-sopar, al que també s'hi han afegit l'august amb els nens, que tenien ganes de veure sa mare.
ara, a casa, a punt que acabi el partit i esperant que guanyi holanda! :D