dimarts, de juliol 20, 2010

avui hem anat a bierge! :D

aquest matí ens hem llevat amb el cel completament tapat, i quan érem al bar esmorzant ja s'ha posat a ploure amb unes ganes que semblava que no pararia en tot el dia... i lògicament, s'ha decidit anul·lar la compe per un dia. això, en altres paraules significa: festaaaa!! jejeje!! bé, no és pas que me n'alegri del mal temps, però és que igualment els pilots estaven necessitant un dia de descans perquè els pobres, feien una cara d'esgotats que feia venir por... brrrr!!
i bé, les opcions eren diverses i variades, però al final, el german el gel i jo ens hem decidit per agafar el cotxe i anar a bierge. és el poble d'on era la meva iaiona consol, i que quan era viva jo visitava cada estiu per passar-hi uns dies. va morir fa un any i mig, i ja feia dies que li deia a en german que volia anar al poble, potser per connectar una mica amb els meus sentiments cap a ella, potser per mostrar-li a ell el poble d'on tinc una mica d'arrels, o potser, simplement perquè m'agrada anar a bierge! què més dóna!
hem arribat ben bé a l'hora de dinar, cap a les 2 del migdia, i feia un sol i una calor que ofegava! hem passat per casa salamero, a saludar i fer un petonet al tiet francisco i sense més demora hem anat al riu... està com sempre, i ple de guiris i turistes que sobren una mica. el gelitu ha flipat, anava ben esberat pel riu... jajaja! què wapo!
després tour sessió al bar, i per cert: lance moltes felicitats pel teu paper en l'etapa d'avui!!
per la tarda hem anat a alquézar, a fer un entrepà al bar de la plaça i ens n'hem adonat que el gel anava ben coix... pobret, crec que s'ha torçat el dit de la pota davantera esquerra i li fa moooolt mal! li deu haver passat al riu :( li he posat una vena i sembla que li subjecta el dit en qüestió (q és aquest del costat que seria com el nostre dit gros però és molt petit i no li serveix per a res) perquè ara sembla que no va tant coix... segur que demà ja es troba millor!
en fi, un dia molt actiu tot i que a àger s'ha llevat amb el cel tapat ;)